El cap de l'Estat en quarantena per haver mantingut un contacte estret (ell tot sol) amb una persona, no es diu qui ni si és home o dona, que ha donat positiu de COVID. Casa Reial només informa que el rei Felip manté la quarantena però Letícia i les filles no. Així que no són especulacions: el rei s'ha vist a soles de prop amb algú sense Letícia, ni Elionor ni Sofia. Qualsevol especulació és versemblant tractant-se del fill de Joan Carles: s'ha amagat tot durant anys, amants i milions. Qui sospita és una periodista especialitzada clavegueres de l'Estat, Patricia López:

patricia lopez cuatro

Patricia López, Cuatro

"¿Con quién pasó la noche Felipe? ¿Viaje extraoficial? ¿Noche de amiguetes?". Només li cal afegir ¿o noche de amiguetas?. El protocol no obliga Letícia a confinar-se en quarantena tot i haver dormit amb algú que sí ha estat en contacte amb un positiu, però queda rar que Felip passés el diumenge amb una persona X fora de la feina i Letícia no va ni saludar a X.

felip leticia EFE 

Letícia mira cap a una altra banda, EFE

El problema de Zarzuela sempre és doble: una família que resulta ser una administració pública i una opacitat permanent. Que expliquin amb quina persona infectada va tenir un contacte estret Felip. I si no es pot dir, que Letícia porti les banyes com ho fa fet 40 anys la seva sogra Sofia. A la vista de tot el regne.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat