Letícia s'hi ha atrevit. Un pas difícil per moltes persones, tallar-se els cabells. Als 50 anys molts assessors d'imatge recomanen rebaixar la longitud de la melena per no semblar massa frívol. Uns cabells curts endreçats no són menys atractius ni menys femenins, sinó més adequats al canvi de dècada. La reina Letícia viu molt obsessionada amb la imatge que projecta. S'ha sotmès a tantes operacions de cirurgia estètica que si Elionor triga a tornar, ja no la reconeixerà. Però aquest cap de setmana la reina s'ha atrevit amb un tabú, tallar la seva llarga melena. En un acte de dilluns ha aparegut molt més rejovenida, guapa, natural, segura i fresca. No és més bótox, és el nou tall de cabells, molt més afavoridor:

Letizia pelo corto GTRES
Letícia cabells curts, GTRES

La premsa la lloa i per un cop amb raó: "Letizia se estaba dejando demasiado largo el cabello, tal vez pensando en los recogidos que le gusta hacerse para las citas importantes, pero lo cierto es que una melena más corta le quita años de encima. Así que, aprovechando el descanso del fin de semana, ha decidido pasar por la peluquería. Bueno, en su caso la peluquera va a Zarzuela" (Jaleos). Només s'ha fet les puntes, ha tallat uns quants dits de cabells, netejar. És molt perceptible. Així era i així és:

LETÍCIA FA UNA SETMANA:

Letizia pelo largo GTRES
Letícia, cabells llargs GTRES

LETÍCIA AVUI:

Letizia corte d epelo GTRES
Letícia tall de cabells, GTRES

Telecinco s'ha encarregat d'esbombar aquest dissabte el que passa a Madrid. Letícia i Felip són intocables per la premsa. Contra Joan Carles barra lliure, contra els reis, ni piu. Però per darrere tothom els posa a parir. Ágatha Ruiz de la Prada a 'Sálvame'  era preguntada per la reina i diu el que tothom calla: "En petit comité la critica todo el mundo, pero públicamente es como un tabú. No me  cae mal Letizia, pero considero que es hortera. Hay gente que es elegante y otra que no. Se puede tener una reina hortera y no pasa nada". Xarona, queca, hortera. No sap vestir ni estar. Però quan accepta que en té 50 i no 30, l'encerta. No és Kate Middleton ni Rània de Jordània. És, o hauria de ser, Màxima d'Holanda.

Letícia Pilar Llop EFE
Letícia Pilar Llop EFE

Letícia anava de vermell fetitxe a un acte de dones juristes. Segons EFE  "La ministra de Justicia, Pilar Llop, ha asegurado que cuando se expulsa a las mujeres de los espacios públicos y se las relega a la intimidad, se destruyen las democracias y no se pueden construir Estados de derecho". Es referia a Iraq o Afganistan però podria referir-se a les Cases Reials on les dones estan discriminades per mandat constitucional. I callen.

Elionor hauria de pensar-se tallar-se el cabell

Elisabet de Bèlgica té 20 anys i ja li convenia un canvi de look per deixar enrere la imatge adolescent. A la seva edat ha optat per un tall més adult que li atorga una imatge molt més royal i menys infantil, un gest formal d'una monarquia conscient que la Corona és imatge. Cada pas de l'hereva està estudiat al mil·límetre, les fotos fent el servei militar en són un bon exemple. Elisabet creix mentre Elionor està ancorada als 14 anys, vestida de nina i amb un look inhabitual entre les seves companyes princeses hereves. Les comparacions són odioses:

elionor pintada primer plano GTRES

Elionor melena, GTRES

Elisabet de Bélgica pelo corto GTRES

Elisabet de Bèlgica cabells tallats GTRES

Hola destaca l'encert d'Elisabet dels belgues"Ha decidido dejar atrás su imagen más dulce y aniñada para afianzar su madurez con un corte de pelo radical. Ha dado un pasó más, sumándose a la tendencia del midi que se ha puesto tan de moda esta temporada". Elionor, la següent a passar pel perruquer.