La reina Letícia ha passat d'estar envoltada de gent que li llepa un peu, o que fins i tot l'irrita, a esperar amb candeletes una sèrie que té moltes ganes de veure. La reina Letícia ha passat d'estar a Londres, en la cerimònia pel primer aniversari de la mort del rei Constantí de Grècia, envoltada de persones com Joan Carles, Sofia o Marie-Chantal Miller, a tornar a Madrid, on demà veurà tan tranquil·la l'estrena de la sèrie Reina Roja, basada en el best seller de Juan Gómez-Jurado. La reina Letícia ha passat de lluir cabellera llarguíssima i color castany més aviat clar a uns cabells radicalment diferents. Canvi de look brutal el de l'asturiana que ha sorprès tothom. Com dèiem, aquest dimarts va ser a la capital anglesa en els actes commemoratius al difunt monarca grec.

DL u550519 037
Felip i Letícia, ahir... amb els cabells molt llargs i castanys / GTRES
DL u550519 002b
Felip i Letícia, ahir... amb els cabells molt llargs i castanys / GTRES

Així la vèiem fa només unes hores, al costat del seu marit Felip i del seu sogre Joan Carles. Amb el seu característic cabell llarg, melenaza castanya. Però després d'allò, en tornar a Madrid, ha passat pels seus estilistes de capçalera i s'ha rapat considerablement. Sense arribar als extrems de la noia rossa que té al davant de la foto anterior, però sí més semblant a ella, pel que fa a la llargària, que no pas a ella mateixa en aquesta imatge. Això sí, el color dels cabells és totalment diferent, ja que ara la reina ha passat a un tint molt fosc, color negre. Perquè es facin una idea, aquí la tenen ahir a Londres...:

DL u550519 031
Letícia, ahir... amb els cabells molt llargs i castanys / GTRES

...i així és des d'aquest dimecres a la tarda:

DL u551274 011
Letícia, avui... amb els cabells molt curts i foscos / GTRES
DL u551274 036
Letícia, avui... amb els cabells molt curts i foscos / GTRES

En aquesta imatge s'observa molt bé com s'ha tallat els cabells, tisorada radical i a l'alçada de les espatlles, fins i tot més curts. Luz Valero no ha tingut por de tallar i ha deixat tothom bocabadats amb aquesta cabellera midi, una aposta per l'estil bob que és tendència. Un detall, però, significatiu i marca de la casa: tot i l'evident color més fosc que s'ha aplicat la reina, ha volgut deixar tal i com estaven els seus característics cabells blancs, un tret distintiu de la reina que l'acompanya sempre en els seus darrers looks. Pot canviar d'imatge, però els cabells blancs sempre l'acompanyen.

DL u551274 009
Letícia, avui... amb els cabells molt curts i foscos / GTRES

Una imatge que ha estat molt comentada des que l'hem vista així en l'esmorzar d'homenatge al president del Paraguai, Santiago Peña Palacios, i la Primera Dama, la seva homònima Leticia Ocampos, que ha tingut lloc a Zarzuela. La reina portava molt de temps portant un estil desenfadat als cabells, amb un tall a capes amb poca forma, look que li permetia recollir-lo i donar-li forma, però la veritat és que el canvi ha agafat tothom amb el peu canviat. Alguns mitjans, extasiats, dient que "le quita años". Sigui com sigui, a ella se la veia orgullosa del nou look, look que ha completat amb un vestit de jaqueta i pantalons de Bimba y Lola que ja li hem vist més vegades, i unes sabates negres de Magrit, estilisme que ha completat amb unes arracades de PdPaola. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!