Ja sabem des de fa temps que a Letícia hi ha una cosa que l'obsessiona. La monarquia espanyola? No. Com regna el seu marit? Tampoc. A l'asturiana hi ha una cosa que la fa ser estricta a més no poder: tonificar el seu cos i estar permanentment en forma. La setmana passada a València, presidint el Dia Mundial de la Creu i la Mitja Lluna Roja, va triar del seu armari un model cridaner en la forma, el color i els detalls. Un fúcsia llampant d'una marca valenciana que va eclipsar les mirades dels presents, un vestit amb unes obertures laterals molt pronunciades, deixant l'abdomen a la vista del públic i marcant silueta de forma extrema. Un push up de dalt a baix, vaja. 

Letizia rosa abdominales GTRES
Letícia GTRES
letizia brazo
Letícia i Reyes Maroto / Casa Reial

Aquesta imatge, juntament amb una foto distribuïda per la Casa Reial on es veu la reina espanyola saludant la ministra d'Indústria, Reyes Maroto, i encaixant-li la mà, un braç que alguns comparaven amb Schwartzenegger o Stallone, fins i tot, amb un cyborg, han tornat a posar damunt la taula un tema recurrent: Letícia es passa hores i hores cuidant el més mínim detall de la seva alimentació i del seu exercici físic per mantenir un estat físic propi d'una roca, a prova de dolços i temptacions. La reina segueix des de fa temps la dieta Perricone o de l'eterna joventut, com la coneixen, que consisteix en el consum de 10 tipus d'aliments: omega 3 (salmó i tonyina), fruites amb fibra (pinyes, peres, pomes i fruits vermells), greixos saludables (alvocat), chiles i pebrots (efecte saciant), verdures (bròcoli, espàrrecs, bledes, espinacs), llegums (especialment llenties), probiòtics (iogurts i làctics fermentats), llavors i fruits secs, cereals (civada) i espècies (cúrcuma, nou moscada, gingebre, alfàbrega). Queden terminantment prohibits el sucre i derivats, farines blanques, greixos o l'alcohol.  

leticia sopa
Letícia / Casa Reial

L'alimentació, evidentment, és cabdal. Però no només. Uns abdominals així no s'aconsegueixen com si res, menjant només sopes de bleda. També es matxaca, i molt, al gimnàs... O no només al gimnàs. Perquè el diari La Razón acaba de publicar una informació que, si més no, sorprèn. Perquè Letícia, per tenir una panxa de ferro, s'ha fet instal·lar a casa ni més ni menys que un rocòdrom. Sí, sí, un rocòdrom d'aquests que estan tan de moda, a la mateixa Zarzuela: "En más de una ocasión, se ha manifestado fan del pilates, zumba y spinning. Pero, además, es muy aficionada a la escalada –había pedido que se instalara un rocódromo en palacio–". Letícia enfilant-se, com Joan Carles fugint per potes d'Espanya a la que han sortit a la llum els seus escàndols. 

rocodromo
 

No és l'únic que fa. També "da largas caminatas por los jardines de Zarzuela". I els braços?: "Es posible que, además de realizar un trabajo cardiovascular, Letizia desarrolle un trabajo de fuerza al menos tres veces por semana, bien de musculación, bien un trabajo más funcional con TRX", diu un expert consultat pel citat mitjà. Si l'obsessió de Letícia per estar en forma fos igual que la dels Borbons per no fer el ridícul, això que guanyaríem.