Tot i que la reina Letícia sovint participa en causes humanitàries, la reina espanyola continua sense ser un exemple per a molts, probablement, pel seu caràcter tibat i esquerp, que no amaga en públic, i que no ajuda. Per molt que ho intenti, no és una imatge que desperti simpaties allà per on passa. I ara, ha quedat fora d'una llista, simbòlica, però que diu molt. Una llista que han fet a l'edició anglesa de la revista ¡Hola!, HELLO!. Una llista sobre les diferents personalitats que destaquen pels seus "actes de bondat".

leticia signa

Letícia (@CasaReal)

La reina espanyola sovint s'involucra en causes socials, però no n'hi prou en sortir a quatre fotos i fer quatre visites protocolàries. Si més no, no n'hi ha prou pel citat mitjà perquè hagin pensat en ella a l'hora d'incloure-la en el rànquing destinat a l'apartat de royals europees. Entre la reialesa la revista ha trobat altres inspiracions de sang blava dignes de ser mencionades, persones que "lideren amb exemple i amabilitat" i que en aquesta qüestió li passen la mà per la cara a la dona de Felip. 8 dones de diferents cases reals amb Letícia exclosa.

elisabet d'anglaterra  EFE

Elisabet II (GTRES)

Encapçala la llista la reina d'Anglaterra, Elisabet II, destacant d'ella la seva implicació en organitzacions benèfiques, però també, els seus discursos a la ciutadania. Rere d'ella, quatre britàniques també apareixen en la llista: Kate Middleton, Sarah Ferguson, Sophie de Wessex i Meghan Markle. Fins aquí, noms esperats, tractant-se d'una llista creada per HELLO! Però quan obren el ventall cap a d'altres monarquies, ni rastre de Letícia. 

leticia i rania gtres

Letícia i Rània (GTRES)

Sí, en canvi, de Rània de Jordania, Jetsun Pema de Butan i Victòria de Suècia, de qui destaquen la tasca en diferents fundacions, la feina en organitzacions com Creu Roja, la vinculació amb causes en favor de salvar el mediambient o el seu paper en els moments més crítics de la pandèmia. Potser tampoc ha ajudat a Letícia a aparèixer en aquesta il·lustre llista el fet que ella no tingui cap fundació al seu nom.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat