No és cap secret que la reina Letícia està obsessionada amb la seva aparença física. Des de la seva constitució fins als seus looks en les aparicions públiques, a la consort li agrada tenir-ho tot sota control. No deixa res a l'atzar.

En la seva elecció d'abillament té en compte fins a l'últim detall. Sap que els paparazzis estan a l'aguait i no vol que una mala elecció pugui desembocar en una foto que li persegueixi per sempre. Mentre que també li agrada lluir el seu millor aspecte físic. La reina es manté en forma, seguint rutines esportives molt estrictes que li permeten mantenir-se tonificada i allunyar-se qualsevol signe de flacciditat.

Però la cosa no es queda només a la seva figura i les seves robes. Letícia es pren seriosament la seva salut. Manté una dieta estricta en la qual els sucres, els fregits i els greixos no tenen presència. Ho canvia per verdures, fruites, peixos, purés i altres aliments saludables. 

Reina Letícia
Reina Letícia

La reina Letícia té problemes amb les seves dents

A tot això cap afegir que Letícia no és immune als retocs estètics. Experts i expertes han assegurat en més d'una ocasió que l'esposa del rei Felip VI s'ha retocat diverses parts del seu rostre, des del nas fins a la barbeta i els pòmuls. Però hi ha alguna cosa més: també s'ha sotmès a un tractament dental per recol·locar la seva dentadura.

Però és precisament aquest tractament el que li està generant un problema. Letícia comença a tenir problemes a la boca. Segons van dir a La Razón, hi ha fotos revelen que algunes de les seves dents s'estan movent.

A Letícia se li mou la dentadura

Des del mitjà van consultar amb la doctora Eugenia Cervantes, una experta en el tema. I ella confirma que una cosa rara està passant. "Veient-la somriure en les seves últimes aparicions, he notat que les seves dents estan canviant lleugerament de posició, en especial una de les seves canines, del costat esquerre," va apuntar la doctora Cervantes. I això li passa a persones "que no porten un adequat sistema de retenció postortodòncia". "Després d'haver-se realitzat una ortodòncia amb bràquets de safir el 2010, no ha fet bon ús dels retenidors i les seves dents s'estan movent", va revelar l'experta.

Sofia i Letizia GTRES
Sofia i Letizia GTRES

Aquest problema es diu "recidiva". Això és quan les dents, que tenen memòria, volen tornar a la seva posició original. "En finalitzar el teu tractament d'ortodòncia has de portar els retenidors per tota la vida, altrament, es produeixen recidives, és a dir, que és quan les dents que ja estan en una posició adequada es van movent cap a la posició inicial. Les dents tenen memòria i si no portem els retenidors, almenys per les nits, s'aniran movent al punt de fer malbé tot l'aconseguit amb l'ortodòncia. En aquests casos, el pacient haurà de portar novament un tractament amb bràquets o alineadors invisibles per corregir lleugeres malposicions, una cosa que probablement haurà de fer la reina Letícia," va especificar Cervantes.