Letícia estava avisada: a Madrid plou. Tenia un acte oficial d'uns premis de la Moda, entre d'altres al català Custo Dalmau, i volia anar estupenda. Tant que l'ha espifiat amb el look: faldilla lleugera en lloc de pantalons, que el vent s'enduia i voleiava amb el risc d'ensenyar el que sempre amaga: els genolls. Sabates de taló i el pitjor, un jersei negre tan finet que entre l'aigua i els flaixos dels fotògrafs, ensenyava els sostenidors de copa blanquíssima de Letícia. Vídeo:

letizia sostenidros EP

Letícia ensenya els sostenidors, EP

leticia faldilla  eP

Faldilla i talons inadequats de la reina, EP

El digital Vanitatis coincideix en assenyalar la mala elecció de Letícia: "Una blusa indiscreta, diseño negro con botonadura delantera, mangas transparentes y escote cerrado con un botón. Una prenda nueva que le ha jugado una mala pasada, los flashes de las cámaras han provocado que mostrara más de lo que hubiera querido". No diuen l'evident: ensenya la roba interior, la copa i el tamany dels pits. Molt inadequat tot.

leticia xopa efe

leticia molla EP

Letícia, octubre a Madrid, EFE

Cada cop que Letícia vol destacar tria roba entallada. Ja són moltes ocasions, fins i tot Núñez Feijóo va girar la mirada cap a la reina. A vegades és la talla, a vegades la pluja o els flaixos:

Leticia pits sostenidors GTRES

leticia pits GTRES

leticia marca pits GTRES

Letícia entallada, transparentada o ajustada, GTRES

Letícia conserva una bellesa madura als 48 anys que la mascareta ajuda a tapar. Sense les faccions de la cara a la vista, canviades a cops de bisturí, la seva roba parla per ella. I avui ha parlat massa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat