Mirin aquestes imatges:

leticia no ensenya genolls 1

Letícia i Felip (@CasaReal)

leticia no ensenya genolls 2

Letícia i Felip (@CasaReal)

leticia no ensenya genolls 3

Letícia i Felip (@CasaReal)

leticia no ensenya genolls 4

Letícia i Felip (@CasaReal)

Són imatges corresponents a alguns dels darrers actes de la reina Leticia. Què hi veuen? No noten un tret en comú? En totes les imatges, tot i les altes temperatures d'aquests dies, apareix amb vestits llargs o pantalons, cobrint els seus genolls. No cal que busquin. Letícia no ensenya els seus genolls públicament des de fa més de dos anys. Dos anys on apareix en totes les visites oficials sense ensenyar aquesta part del cos. La darrera vegada que li vam veure? Maig del 2018. Desfilada de les Forces Armades a Logronyo, al costat del seu marit, tal i com recorda la revista Vanitatis. Sota un abric de Carolina Herrera de color rosa amb flors, s'entreveuen els genolls reials. Des de llavors, res de res.

genolls leticia

Felip i Letícia (Efe)

La reina no vol ensenyar els seus genolls. Al calaix ha guardat i enterrat les minifaldes que va lluir sovint en època de princesa. Potser ara que és reina considera que aquesta part del seu cos no li fa justícia.

DL u078592 044

Letícia (GTRES)

 

Letícia no ensenya els genolls i Felip amaga les vergonyes del seu pare. Tot en ordre.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat