Feia molts dies que no se li veia el pèl a Letícia. La reina marxava de vacances, tot i que alguns mitjans perpetraven titulars miserables. Molts dies missing. Molts dies, per tant, per pensar-se bé què es posaria en la seva reaparició pública.

Letícia canosa GTRES

Letícia (GTRES)

El dia ha arribat. La reina ha tornat a la feina en un acte amb la Federació Espanyola de Malalties Rares. I com sempre, un retorn a la llum pública analitzat amb lupa. Tot i que no calia cap lupa per veure una cosa que saltava a la vista, els molts cabells blancs que la dona de Felip no s'ha volgut tenyir. Look sobri a la par que ensopit. Però un detall ha passat més desapercebut, tot i que no per la revista Vanity Fair. Tirem la vista enrera dos anys. Fixin-se en l'outfit que duia la reina en el que probablement és el dia més lamentable del seu regnat des que va accedir al tron: el dia on va quedar palès el fàstic que li genera la seva pròpia sogra, i el lleig que va donar la volta al món a la Catedral de Palma:

Mirin els pantalons. Un model molt característic, estil culotte amb botons als laterals, de la marca Hugo Boss. Fa dos anys, els pantalons i la resta del modelet van quedar per sempre en la memòria dels espanyols. Doncs ara, dos anys després, i després del que possiblement hagi estat el pitjor estiu de la reina Sofia, amb la constatació que el seu marit va marxar a per tabac i no va tornar, marxant amb les butxaques plenes cap als països àrabs, la seva jove Letícia ha decidit homenatjar-la posant-se els mateixos pantalons que aquell dia de record nefast.

pantalons leticia

Letícia (GTRES)

Letícia potser porta mascareta, però ara ha quedat clar que s'ha tret la careta.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat