Nova cita pels amants de l'art contemporani a Madrid. Nova edició de la fira ARCO, la 42ena, on aquest dijous s'esperava la presència dels reis Felip i Letícia. Una presència molt esperada per part dels seguidors monàrquics, especialment, pels fans dels estilismes de l'asturiana en esdeveniments com aquest, que esperaven amb candeletes a veure quina hauria estat la tria estilística de la monarca per a l'ocasió. I més, tenint en compte el que diu la revista Venitatis: "Teníamos claro que doña Letizia estrenaría look en ARCO. Es una tradición que se remonta ya a su época como Princesa de Asturias, concretamente a 2009, cuando acudió por primera vez a la inauguración de la feria. Desde entonces, año tras año, la ahora Reina nos ha ido dejando looks para el recuerdo". Entre aquests, el vestit estil kimono de cuir negre d'una edició anterior que encara ara se li recorda, o el que acaba de mostrar en públic i que no li havíem vist abans.

DL u528191 009
Letícia i Felip, a ARCO / GTRES
DL u528191 015
Letícia i Felip, a ARCO / GTRES

Letícia ha sorprès el públic assistent i els companys de la premsa amb un outfit que no ha deixat ningú indiferent. Amb què? Amb aquest espectacular vestit que aquí veuen. La reina ha tirat de firma de casa, de moda espanyola, confiant en un dels dissenyadors en qui més confia dels darrers temps, Moisés Nieto. Letícia ha estrenat un vestit tipus camisa color rosa pal, de màniga llarga, amb frunzit a l'esquena i butxaques invisibles, de talla única, que es pot ajustar amb un cinturó a to, que va incorporat. Un vestit que ronda els 200 euros. No ha estat l'únic que ha cridat l'atenció del que duia. També han sorprès les seves arracades. Són noves... i diferents a l'orella esquerra i a la dreta. En una, una peça amb topazi i citrí. A l'altra, peridots verds i ametistes morades, segons l'esmentada publicació.

DL u528191 011
Letícia, a ARCO / GTRES

L'altre complement que ha triat ha estat l'anell de Coretano, que fa dies que substitueix el seu clàssic de Karen Hallam. Una peça que duu inscrites les paraules "Amor che tutto muove" (l'amor, que tot ho mou), cita inspirada en la 'Divina comedia', de Dante Alighieri. I dins, les paraules "As long I'm existing you will be loved" (t'estimaré tota la vida), probablement, un regal de Felip o de les seves filles. I als peus? Uns nude de Prada als quals ha incorporat una plataforma per fer-los més còmodes. I de comoditat seguim parlant, perquè alguns mitjans han posat el focus en la part del cos que quedava per damunt de les sabates, sota del vestit, i que saltava a la vista. Les seves cames.

DL u528191 037
Letícia, a ARCO / GTRES

Alguns mitjans com El Mundo ara, o Lecturas fa uns dies, s'han fixat en que d'un temps ençà és molt difícil, per no dir impossible, veure Letícia amb mitges. "Cierto es que en verano tiene un pase que alguien no se ponga medias debido al calor, pero ¿y en invierno?", es pregunten a El Mundo. "Si estuviera vivo el experto en moda y realeza Carlos García-Calvo, seguramente preferiría que Doña Letizia se cubriese un poco las piernas. Le daría impresión de frío, por muy tonificadas que tenga sus extremidades inferiores, perfectas y fibrosas, con un tono de piel favorecedor que quizá podría proceder de los conocidos autobronceadores efecto media que hay en el mercado". Però l'únic cert és que Letícia no se'n posa. Que passa olímpicament de dur mitges. No hi ha cap norma escrita en dur-ne o no. I Letícia segueix a rajatabla la seva pròpia norma no escrita: fer el que li surti del monyo. I bé que fa.