El dia de Tots Sants és tradició anar als cementiris a honrar els difunts abans de menjar panellets i castanyes. Ara bé, sembla que la reina Letícia prefereix gaudir del dia festiu d'una manera ben diferent. Té a veure amb menjar, això sí, encara que no parlem d'un tan dolç...

leticia menjant GTRES

GTRES

Vanitatis ha enxampat la monarca passant el primer dia de novembre a una fira alimentària. Biocultura és un dels esdeveniments que mai no es perd, ja que l'any passat també va voler assistir-hi. Però en què consisteix? És una fira de productes ecològics i consum responsable que se celebra a Madrid entre l'1 i el 4 de novembre. 

És coneguda per molts l'obsessió de Letícia pel menjar sa, i de fet, es diu que va modificar el menú de l'escola de les filles per incorporar una mentalitat saludable. Adéu menjar fregit, hola verduretes. A més a més, va ser una de les impulsores de les jornades sobre educació nutricional del col·legi, en les quals alguns professionals van parlar als nens sobre la importància de tenir una bona alimentació per evitar malalties. 

reina leticia mercat  GTRES

GTRES

És per això que no estranya imaginar-se la monarca informant-se de les novetats d'aquest món. El mitjà afegeix que alguns testimonis la van veure especialment interessada en paradetes que promocionaven maquillatges i altres productes de bellesa. Hauria anat mig camuflada perquè no la reconeguessin, però els seus esforços no han servit de molt, ja que ha acabat transcendint la seva escapada.

Haurà aprofitat per comprar alguna cosa a la reina Sofia? La monarca està convidada a la festa d'aniversari de la sogra, amb la qual cosa segurament li haurà fet algun regal. O les coses entre elles estan tan tenses que no ha tingut ni aquest detall? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat