Letícia no parla així que se la interpreta. Una de les maneres habituals que té de transmetre missatges és amb la roba. Quan vol ensorrar la seva sogra, la reina Sofia, es posa la roba del dia que la va humiliar en públic a la Catedral de Palma. Quan visita Catalunya tria el rojo España més llampant de l'armari. I aquest dimarts, en un acte de “Mujer e Ingeniería” destinat a activar el talent femení es vesteix amb el que les revistes consideren "un look masculino":

letizia look masculino EFe 4

letizia look masuclino efe 2

Letícia i look masculí, EFE

En ple s. XXI s'han acabat les etiquetes de la roba masculina o femenina. Els homes poden dur faldilles i les dones pantalons. Però els codis clàssics de premsa rosa consideren que vesteix "com un home".  El portal Vanitatis li retreu "El look masculino de la reina Letizia para apoyar a las mujeres en la ciencia". El to crític del titular és críptic, contraposant look d'home en acte feminista. És la màxima crítica que llegiran als mitjans de Madrid. 

letizia look mascuklinio efe

Letícia, baldera, EFE

"La Reina ha optado por un look masculino, estampado Príncipe de Gales de Hugo Boss, chaqueta de doble botonadura, modelo Jalorra, y pantalón ligeramente acampanado -que le quedaba un tanto largo-. Un dos piezas que ha combinado con un jersey de punto en color crudo". Per postres afirmen que li queda fatal.

letizia look masculino GTRES

Letícia torna a treballar, EFE / GTRES

"Hay división de opiniones en el traje. Mientras unos creen que se trata de un look favorecedor y de última tendencia, hay otros que no lo ven tan claro, sobre todo porque parece que el traje, de estreno, le queda un tanto grande". El que li va gran, després de gairebé un mes sense actes oficials, és el càrrec.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat