Letícia ha decidit que els 7 dies, set i passi-ho bé, que la tradició l'obliga a passar a Palma a l'agost farà el que voldrà. Si l'obliguen a sortir amb la seva sogra a la ciutat on la va humiliar, es posarà un look del tot inapropiat. Les nenes Elionor i Sofia, segons Zarzuela aficionades al ballet, i la reina emèrita es van vestir com tocava per veure dansa a l'Auditòrium de Palma. 

leticia sexy palma 2019 GTRES

reina sofia i netes efe

GTRES

El lago de los cisnes en la representació de les 9 de la nit. Una mica tard per nenes de 12 i 13 anys, ja que va acabar a quarts de dotze. Letícia es va embutir en un vestit ajustat, de festa i lluint bronzejat de pot, musculada i ultra sexy. 

reines i nenes ballet palma GTRES

EFE

Letícia es va vestir com per anar a una gala mentre la seva octogenària sogra vestia de forma més adient per una sortida infantil, ballet amb la princesa i la infanta, que anaven de blanc neutret. En l'escena Letícia sabia que totes les mirades es girarien cap a ella, com mostren les fotos on mallorquins i turistes fan crec al coll en girar-se. Per veure mitja Família reial i una senyora de 46 lluint palmito.

gent mira reina leticia GTRES

GTRES

La premsa local destaca que van prendre un refrigeri a la mitja part del ballet o que "Letizia estaba deslumbrante con un nuevo vestido de amplio escote y con tirantes, en rayas blanco y negro". Guapa, enlluernadora, sexy, poc règia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat