Aquest dimecres al matí Felip i Letícia han presidit la inauguració de la Feria Internacional de Turismo-FITUR, que se celebra del 19 al 23 de gener a Madrid. Han donat suport al sector del turisme, molt ensorrat per la pandèmia, però Letícia ha eclipsat l'acte acaparant els titulars per la seva indumentària.

Anava vestida amb "abrigo de entretiempo de cuadros vichy en blanco y negro, estampado atemporal. El blanco y negro ha sido precisamente la tónica que ha seguido en todo el look. Un jersey de cuello alto en color crudo ha sido la prenda elegida como top, un básico de fondo de armario imperecedero como los cuadros vichy" (El Mundo).

letizia fitur 2022 efe

letizia fitur EFE

Letícia i Ayuso a Fitur, EFE

El que no han destacat de la foto és que Letícia ha aparegut amb els peus totalment destrossats, no ja amb les venes marcades per la seva primor i vigorèxia, sinó amb uns estranys hematomes que podrien ser deguts a una ruptura fibril·lar.

A diferència de la presidenta de Madrid, Díaz Ayuso, que l'acompanyava en l'acte, Letícia deixa els peus a la vista en ple hivern amb unes sabates de taló vertiginoses. Tots dos peus a l'alçada dels turmells tenen dues marques morades enormes que fan mal de mirar:

peus

morados letizia EFE

Detall dels peus de Letícia, EFE

Per comprovar que no és un efecte òptic d'ombres, un altre fotògraf d'una altra agència ha fet fotos de detall dels peus de la reina.

I sí, té marques com si hagués dut botes d'esquiar massa apretades durant les  seves vacances secretes de Nadal on va estar desapareguda molts dies:

detalle pies letizia fitur gtres

Detall dels peus de Letícia a Fitur, GTRES

S'hi aprecia el mateix color morat prop del turmell que Letícia, lluny d'amagar amb unes mitges o sabata alta, ha lluït sense complexos. El mateix dia que la reina veu amb cert somriure que el matrimoni de la seva cunyada s'ensorra, amb Iñaki Urdangarin fent el salt a la infanta Cristina amb una companya de feina de la ONG on va fer serveis socials.

Letícia ha tingut sempre una pèssima relació amb les cunyades, creu que van conxorxar-se per fer-li la vida impossible als inicis i ara veu com Joan Carles, Cristina i Elena han fracassat estrepitosament en els seus matrimonis mentre el seu segueix. Letícia sempre guanya.

------

En una altra ocasió les càmeres van captar un detall del seu "pink total look" que ha deixat clar que la reina d'Espanya segueix tenint un problema amb la vigorèxia: excés de zel en mantenir-se musculada, fibrada i prima. Caminava amb unes sabates de taló que deixaven a l'aire la part posterior del peu. Letícia està quedant-se en els ossos:

letizia pies, talones delgada GTRES

letizia rosa EFE

Letícia detall dels peus, GTRES/EFE

No és la primera vegada que la dona del cap de l'Estat mostra la part posterior d'un esportista d'elit o d'una persona que menja poc.