Letícia converteix cada acte oficial en una passarel·la de moda. El format sempre és el mateix: una administració pública o gran empresa de l'IBEX organitza un lliurament de premis i Zarzuela accepta presidir i lliurar els guardons. La majoria de vegades sense discurs. Ara que la reina exerceix de regent de facto amb el rei en quarantena, parla en valencià però segueix desfilant com en aquesta foto de l'acte a València. La reina influencer instagramer i a la moda. Letícia Dulceida:

leticia desfilant EFE

Leticieida desfilant pel jurat dels Premis Jaume I, EFE

Tota la premsa comenta com d'elegant va sempre la reina i tret de Carlos G. Calvo que ha mort, ningú no gosa criticar l'estilisme de la dona de Felip. Tan segura està Letícia que aquesta vegada ha fet una excepció al seu vestuari i ha ensenyat l'única part del seu cos que no s'ha operat i manté oculta perquè no li agrada: els genolls. El plec, la pell i la mida del genoll de Letícia no queden bé. És només una articulació però ella, obsessionada per la perfecció del bisturí, la cobreix. A València, excepcionalment, ha lluït genoll.

leticia genoll valencia GTRES

El genoll de Letícia al descobert. GTRES

EN Blau ha resolt el misteri de la dèria de la reina amb aquesta part del seu cos. Té un problema de circulació i quan s'hi fa un petit cop, li queda marcat un blau difícil de maquillar. El genoll de Letícia és com el d'un nen a parvulari: pelat i ple de blaus. Aquesta foto publicada per EN Blau parla de Letícia:

Letizia blaus   GTRES

Letícia va plena de blaus al genoll, GTRES

Els blaus de la reina, de sang blava. A l'hivern, mitges, majestat.