El viatge oficial de Felip i Letícia al Marroc ha deixat fotos per a la història: la imatge esperpèntica del rei espanyol i el marroquí, Mohammed VI, dalt d’un cotxe saludant les masses; o de la reina, vestida amb el mateix vestit blanc que portava el dia que Felip li va demanar matrimoni.

leticia vel marroc 2019 CR

Casa Real

Ara Pilar Eyre destapa a Lecturas una anècdota del viatge, que fins aquest moment no s’havia fet pública. “¡Se vieron!”, diu. Letícia i el seu exnòvio, Kitín Muñoz, junts al Marroc. O això és almenys el que assegura la periodista. Pel que sembla, durant una visita dels reis d’Espanya a la Bilbioteca Nacional del Marroc, Felip i Letícia es van trobar amb una representació dels espanyols que viuen al país. Entre ells, Kitín, que és un explorador i aventurer, cònsol honorari a Rabat i amic íntim de la casa reial alauita.

kitin muñoz gtres

GTRES

Explica Eyre que la reina d’Espanya i l’explorador es van conèixer quan Letícia exercia de periodista i ja estava separada d’Alfonso Guerrero. Ell era solter i “bastante ligón”, detalla. La història d’amor de la parella va durar dos mesos, més o menys. Després, Kitín Muñoz va conèixer la princesa Kalina de Bulgària i s’hi va casar.

leticia i felip gtres

GTRES

La resta de la història és per tots coneguda. Letícia va conèixer Felip i ara tots dos regnen a Espanya. “Menys mal!”, deu pensar la reina. Si la relació amb Kitín Muñoz s’hagués consolidat, ara la tindríem vivint experiències perilloses al Sàhara o a la selva amazònica. Afortunadament per ella, l’única aventura de risc que pot viure a la Zarzuela és trobar-se la reina Sofia i intentar bloquejar-li el pas perquè no es faci cap foto amb les seves netes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat