Mentre Catalunya viu avui el seu dia gran, la Casa Reial també està gaudint de l'11 de setembre... a la seva manera. La reina Letícia i en Felip VI s'han llevat ben aviat perquè a Madrid avui toca arrancar el curs escolar. La princesa Elionor i la infanta Sofia comencen avui l'escola, i els pares les han portat al col·legi com fan cada any.

El Rei conduint, les filles darrere i Letícia de copilot ben somrient i il·lusionada. El look que ha escollit ha estat el més comentat, per això, i és que ha aparegut pràcticament sense maquillar i amb el cabell en un recollit senzill. 

Letícia contenta  GTRES

GTRES

Samarreta blanca, pantaló clàssic a joc i una jaqueta senzilla d'ant en gris d'amples butxaques. I als peus? Res de sabates de taló, vambes còmodes en un to claret. Sense bossa i amb el mòbil a la mà. El rei Felip, per la seva banda, ha optat per un outfit més formal i ha lluït un vestit en gris i blau. La corbata en lila ha estat el toc de color adient.

leticia i felip primer dia escola  GTRES

GTRES

Els monarques han acompanyat les filles fins a dins del centre, com uns pares entregats més. 

leticia primer dia escola  EFE

elionor primer dia d'escola  EFE

EFE

Còmplices i contents, el matrimoni reial ha tornat al pàrquing per pujar al cotxe i tornar a casa. Una rutina que repetiran la resta de dies d'escola. Cap d'ells serà, per això, tan especial com el primer dia de curs. Elionor ha tornat al Santa María de los Rosales després de presidir el seu primer acte públic a Astúries, preparada per compaginar el seu paper de princesa amb el d'alumne de 2n d'ESO en el qual estudiarà els sistemes polítics, la creació de la Corona i figures com Isabel la Catòlica. Seguirà traient bones notes?