El temps de Letícia ja ha passat. Cada dimecres es clava un altre clau a la caixa que guarda el cadàver, metafòric, de la reina consort. Letícia no es divorciarà a mig termini de Felip, però cada dia queda més clar que Zarzuela li ha donat el passaport per tal que faci la seva vida mentre no organitzi escàndols. Amb un avís: un altre cas Del Burgo, un altre home que surti en públic a confessar que és l'amant de la reina, i punt final, Felip signarà el divorci i Letícia deixarà de ser reina. Cada dimecres és més clar perquè Letícia la setmana passada es va esforçar a volar a Guatemala coixa per un viatge de cooperació i aquest dimecres no existeix una sola menció a les quatre revistes el cor. Letícia marginada a les portades, una cosa que passa des de fa mig any. Des que se sap que va enganyar Felip amb el cunyat la premsa rosa l'ha donat per amortitzada, ja no ven, i vestida amb armilla de cooperant encara menys.. 

7c1f6facf81d639a179fef1d34cb61981d91128aw
Letícia en un acte oficial avui amb el ministre Albares, EFE

Letícia ja no sap com fer-s'ho per destacar. Aquest dimecres tenia un acte oficial amb el ministre d'Exteriors i s'ha posat en un look total white a veure si així algú li regala una portada, però tampoc. Ja només li fan cas les quatre reporteres groupies fanàtiques de Letícia que corren a investigar la marca de les bruses de la reina com si fos periodisme d'investigació. Ha estat una d'aquestes periodistes la que ha corregut a desmentir el que Belén Esteban afirma: que Letícia li vas confessar en persona en l'acte oficial on van coincidir dimarts que la reina està tan fotuda del peu que s'ha d'operar. Una formalitat sense importància que tractant-se de Zarzuela detesten que se sàpiga via el nou Sálvame i per tant utilitzen les seves terminals mediàtiques per negar-ho. Letícia és una experta a operar-se quan surt del focus,  però per operar-se la cara, com durant l'accident d'Spanair que la va fer sortir de la convalescència d'una cirurgia estètica per donar el condol als morts a l'aeroport i la seva cara era monstruosa:

leticia recent operada spanair GTRES
Letícia acabada d'operar Spanair GTRES

 Letícia haurà d'operar-se perquè sense vida oficial es mor. Tot en ella gira al voltant de lluir roba en la seva minvant agenda oficial. Amb les filles fora de casa per anys, Elionor té encara fins 2026 per fer el soldat i Sofia no sap què fer quan acabi el Batxillerat, Letícia té pànic al buit, horror vacui, no sap com omplir la vida ara que ja no omple portades. Li encanta ser reina però no s'avé amb el rei i com diu Pilar Eyre viuen vides privades autònomes, dit més dràsticament: cadascú fa el que vol amb qui vol i només s'ajunten quan han de coincidir en públic, cosa que passa poc. Felip és el nou Joan Carles: no vol la seva dona de dona, i Letícia és la nova Sofia amb els fills grans: suplicant quatre actes oficials per seguir d'actualitat quan tota la premsa li dona pàgines interiors i reserven el focus a l'única que interessa: Elionor. De moment Letícia confessa en privat que marxa per operar-se tot i el desmentit de Zarzuela. Serà que aprofitarà per operar-se alguna cosa més que el peu.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!