Hi ha una cosa que tots sabem de Letícia Ortiz: està obsessionada amb la seva imatge. La reina d’Espanya s’ha fet un munt d’operacions d’estètica, fet pel qual acostuma a rebre nombroses crítiques dels seus detractors. Jaime Peñafiel fins i tot s’ha afanyat a definir-la com una ‘Barbie’ en alguna ocasió.

leticia prima GTRES

Letícia Ortiz durant els actes de celebració del bicententari del Museu del Prado | GTRES

No sabem què passa per la ment de la reina Letícia, però sembla que ha pensat que li faltava una cosa perquè la seva imatge fos definitivament perfecta: imitar els ‘looks’ de Meghan Markle, duquessa de Sussex.

Durant la celebració del bicententari del Museu del Prado, aquesta setmana a Madrid, Letícia va aparèixer amb un vestit de Pedro del Hierro, amb estampat de quadres, arrapat al cos i faldilla asimètrica.

El vestit és pràcticament idèntic al que va lluir Meghan Markle aquest estiu a Dublín, durant la seva trobada amb el president de la República d’Irlanda. En aquest cas, es tractava d’un vestit gris de Roland Mouret, amb una faldilla molt similar.

 

 

El cas és que la duquessa de Sussex ja havia portat amb anterioritat alguns modelets del mateix estil. Com és el cas del vestit blau que va dur el dia anterior al de la seva boda amb el príncep Enric.

Sembla que Letícia té un ull posat en els estilismes de Meghan, per copiar-los. De quin conjunt s’apropiarà el proper cop?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat