El matí de dilluns va estar ple d'ensurts en l'agenda de la reina Letícia. Encara fent actes sola per tenir el marit en quarantena, Letícia va presidir un acte a València on es van veure peculiars imatges: va mostrar els genolls dels quals tant s'avergonyeix, va parlar un valencià exageradíssim i va passar de tot quan un home es va fotre una nata als seus morros.

leticia genoll valencia GTRES

Letícia (GTRES)

Potser tant d'esforç ajudant l'home a aixecar-se la va fer decidir-se per una tarda de relax amb una de les seves filles. De tornada a Madrid, va passar la tarda de dilluns al costat d'Elionor o Sofia per anar de botigues. Segons explica la revista Lecturas en exclusiva, la reina i la nena van anar de compres, però tampoc és que anessin a les botigues més exclusives ni a petits comerços a qui ajudar. Perquè Letícia va anar a comprar a un imperi d'un dels homes més rics del planeta. A Zara Home.

leticia de compres2

Letícia i les filles (GTRES)

Escriu el citat mitjà que "eso sí, no se gastó mucho". A la reina li agraden molt les espelmes amb olor, i això és l'únic que va comprar: una espelma vegetal amb olor a galetetes de gingebre acabades de posar al forn: "En su caso, optó por la de 650 gramos, que está a la venta por un precio de 19,99 euros". Ni 20 euros...

leticia de compres3

Letícia i les filles (GTRES)

La dona de Felip i la filla "disfrutaron de un plan de lo más común durante el que consiguieron pasar bastante desapercibidas. Pocos fueron los que se percataron de la presencia real en la tienda, en parte, gracias a que las dos portaban la mascarilla obligatoria y a que la reina optó por lucir una bufanda con la que costaba identificarla". Una espelma amb olor a Zarzuela... Per molt que ho vulguin dissimular amb aroma de galetes acabades de fer, el tuf pels escàndols de la monarquia no se'n va així com així.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat