"Un caballero no tiene memoria". Aquestes paraules les va pronunciar el líder del grup Maná quan li van preguntar per la seva suposada relació sentimental amb Letícia Ortiz quan encara no era reina i va anar a treballar a Mèxic primer venent cigarretes i després com a periodista. 

letizia mexic

Però qui sí té més memòria que Fher Olvera és un altre membre del famosíssim grup mexicà, Sergio Vallín. El guitarrista, que ara presenta nou treball en solitari, no s'ha mossegat la llengua quan el diari El Mundo l'ha entrevistat i li ha preguntat obertament sobre l'amistad de Maná con la Reina Letizia y la cercanía de Fher con ella. Vallín defineix l'asturiana amb uns termes que han sorprès. Diu que quan la van conèixer, els membres de la banda van pensar que "Letizia era una periodista muy aguerrida, con mucho garbo y mucho conocimiento, incluso a veces polémica. Pero nosotros la conocimos... La verdad es que la conoció Fher, más que nada"

fher

Fher Olvera (@manaoficial)

El company del carismàtic cantant de Maná recorda que "hubo una bonita amistad, con mucho respeto entre ellos y creo que Fher la invitó a un concierto también. La respetamos mucho y, por supuesto al Rey también, que es fan de Maná". També ha parlat sobre la polèmica imatge que va aparèixer en un dels treballs més emblemàtics del grup, Sueños líquidos, on es veu una jove Letícia despullada.

leticia foto despullada mana

"Es algo que se dio. Pero yo creo que es una pintura bellísima", diu el músic sense entrar en més detalls. Com sona en un dels hits del disc, El muelle de San Blás: "Ella despidió a su amor. El partió en un barco en el muelle de San Blas. El juró que volvería y empapada en llanto, ella juró que esperaría"... Només que aquí, qui va marxar i no va tornar va ser Letícia, rumb a Espanya i a la corona.