Letícia ha tingut dos actes seguits com a reina, dimarts al Regne Unit amb el príncep Carles al castell d'Auckland (nord d'Anglaterra), per visitar una col·lecció de pintures de Francisco de Zurbarán a la Galería Española. Els comentaris van ser tots de gran sorpresa, va aparèixer com una dona molt operada i sense una gota de tint al cap. Molt canosa, li donava un aire crepuscular mot interessant, entre Montserrat Nebrera i la mare Tous. Letícia dimarts:

letizia efe

Letícia molt canosa, EFE

En canvi, dos dies després reapareix a Logroño totalment tenyida i molt diferent. Algú va avisar-la que Espanya no està preparada per una reina mare. Aquest anys farà mig segle, 50 anys de vida, i ja en són molts. Però a Logroño, tenyidíssima. Ha durat poc la naturalitat. Letícia dijous:

letizia falda larga GTRES

Letícia avui, GTRES

Letícia es posa i es treu anys com quan es canvia de sabates. Totes les mirades anaven als peus per les seves sabates de pell d'ant, impressionants. Jaleos parla així de la reina: "Lo más llamativo del look han sido los complementos, en los que la Reina ha recuperado unos zapatos y un bolso, de la línea CH de Carolina Herrera que le dieron grandes éxitos en el pasado. Ambos son en tono camel, Los zapatos originales de la marca eran planos, Letizia les ha añadido su plataforma personal, cosa que hace mucho ahora, para que le resulten más cómodos".

letizia gtres

Letícia, acte oficial avui, GTRES

Però la sorpresa no són les sabates sinó els morats del turmells. El detall ha atret els paparazzi:

letizia zapatos morados GTRES

Letícia sabates i turmells morats, GTRES

El que no han destacat de la foto és que Letícia ha aparegut amb els peus totalment destrossats, no ja amb les venes marcades per la seva primor i vigorèxia, sinó amb uns estranys hematomes que podrien ser deguts a una ruptura fibril·lar. Letícia deixa els peus a la vista en plena onada de fred amb unes sabates de taló vertiginoses. Tots dos peus a l'alçada dels turmells tenen marques morades enormes que fan mal de mirar: Li acostuma a passar, fa poc en un altre acte oficial:

peus

morados letizia EFE

Detall dels peus de Letícia, EFE

Per comprovar que no és un efecte òptic d'ombres, un altre fotògraf d'una altra agència ha fet fotos de detall dels peus de la reina .I sí, té marques com si hagués dut botes d'esquiar massa apretades durant les  seves vacances secretes de Nadal on va estar desapareguda molts dies. Encara li duren a l'abril.

detalle pies letizia fitur gtres

Detall dels peus de Letícia a Fitur, GTRES

S'hi aprecia el mateix color morat prop del turmell que Letícia, lluny d'amagar amb unes mitges o sabata alta, ha lluït sense complexos. Es demostra que ella, tot i no ser royal sinó plebea, també té sang blava.