Leonor ja no és aquella nena que sempre estava a les ordres de Letizia. La princesa es prepara per al seu càrrec, però també vol gaudir de la seva joventut. Sap perfectament que no li ha tocat ser una adolescent normal i corrent com els seus companys, però en la mesura possible no vol saltar-se cap etapa de la seva vida. Per aquesta raó, a partir de la majoria d'edat va voler prendre les seves pròpies decisions. El passat 31 d'octubre va celebrar els seus 18 anys. A causa dels seus estudis, per sort, ha pogut experimentar la sensació de llibertat, independència i anonimat. Va estudiar batxillerat internacional en l'UWC Atlantic College de Gales als 16 anys. I ara li queden dos anys més de formació militar. El proper mes de juny acabarà la primera etapa a l'Acadèmia Militar General de Saragossa amb l'exèrcit de terra.

Leonor militar GTRES
Leonor militar GTRES

L'any passat es va publicar que Leonor havia conegut un noi a l'internat de Gal·les, es tractava de Gabriel, un ben plantat jove de nacionalitat nord-americana i brasilera. Tanmateix, la relació es va truncar per la distància. Ell viu a Nova York. No obstant això, en el dia d'avui són amics. En Setmana Santa va viatjar per veure'l.

En els últims mesos, des que ha complert la majoria d'edat, Leonor freqüenta moltes discoteques de Saragossa, o fins i tot Madrid. Se l'ha vist en moltes ocasions, i els seus pares ja li han advertit, ha de contenir-se perquè tot el que faci ara l'esquitxarà en el futur i només recordaran el dolent. Volen que la seva imatge sigui irreprotxable, però que tampoc no perdi la naturalitat que la caracteritza i que tant a enlluernat a la ciutadania.

Leonor Sofia GTRES
Leonor Sofia GTRES

Leonor té un lloc especial per veure's amb amics

Quan va ingressar en el centre militar es va anunciar que a diferència dels seus companys, Leonor tindria una sala per gaudir d'ella en la intimitat. Per canviar-se, realitzar trucades, rebre visites privades, etc.

Tanmateix, quan Leonor coneix algú especial o vol reunir-se amb amics, Casa Reial ha llogat una casa privada als afores de Saragossa, totalment discreta i íntima, on la princesa podria veure's amb altres nois sense que sortís en la premsa. Un lloc secret que també hauria freqüentat en el passat Juan Carlos i Felipe.