Al món de les monarquies i els seus controvertits escàndols, cap racó no es manté sa i estalvi de les històries apassionants i els secrets més foscos. En aquesta ocasió, la Casa Reial es troba en el centre d'un misteri amorós que involucra un home conegut per la seva predilecció per les dones madures. Alfonso Díez (72), el vidu de la Duquessa d'Alba, ha estat a l'ull de l'huracà, ja que s'ha especulat sobre els seus intents de conquerir dues dones de la reialesa espanyola: la reina Sofia (84) i la infanta Elena (59).

Alfonso Díez
Alfonso Díez

Pilar Eyre, la prestigiosa periodista de la crònica rosa, va destapar una relació especial entre la reina emèrita Sofia i Alfonso Díez. Segons Eyre, Sofia estava emocionada i vivia una nova etapa en la seva vida en companyia del vidu de la Duquessa d'Alba. La seva relació es caracteritzava per la complicitat i la felicitat, i semblava que finalment la reina havia trobat la felicitat lluny de Joan Carles I. La periodista va assegurar que Sofia i Alfonso es comunicaven per carta i compartien un profund afecte. Tanmateix, aquesta devoció per Sofia podria no ser del tot exclusiva, ja que Alfonso Díez és conegut per ser un seductor que té una predilecció per les dones de més de 70 anys. Això es va fer evident en el seu matrimoni amb la Duquessa d'Alba, que tenia 24 anys més que ell i va morir als 88 anys el 2014.

La infanta Elena, al radar d'Alfonso Díez

Tanmateix, les intencions d'Alfonso Díez no es van aturar en la reina Sofia. Fonts properes a la Família Reial suggereixen que també va intentar apropar-se romànticament a la infanta Elena. La trobada entre ambdós es va produir quan Elena es va mudar a la Milla de Oro i va començar a creuar-se amb rostres coneguts com el vidu de la duquessa d'Alba. La seva proximitat dins de la urbanització podria haver impulsat Díez a buscar una relació més enllà de l'amistat. No obstant això, malgrat els intents de Díez, la germana gran de Felip VI no sembla interessada en començar una nova relació, ja que manté una visió tradicional del matrimoni i el seu compromís religiós amb el seu exespòs, Jaime de Marichalar. De fet, Pilar Eyre assegura que, "davant dels ulls de Déu, Elena està casada amb Jaime, la qual cosa li impedeix, atès el seu pur catolicisme, de tenir relacions amb un altre home. Profundament religiosa, no s'identifica amb l'extravagant espiritualitat de la seva mare". La seva fidelitat al seu compromís matrimonial persisteix fins i tot després del divorci.

Alfonso Díez
Alfonso Díez

Rumors sobre un nou romanç

Ara, després dels seus infructuosos intents amb la infanta Elena, s'ha començat a especular sobre una nova relació d'Alfonso Díez amb Isabel Preysler (72). Els rumors es van intensificar després que ambdós passessin la nit al mateix hotel. Encara que van assistir per separat a un esdeveniment, van sortir de l'hotel amb només minuts de diferència l'endemà. Aquests rumors se sumen a les declaracions de Lorena Vázquez en "I ara Sonsoles", on va revelar que la mare de Tamara Falcó havia sopat amb Alfonso Díez i que havien tingut "molt bona sintonia".