Joan Carles I estaria disposat a qualsevol cosa amb tal d'arruïnar el regnat a Letizia, però sap que això arrossegaria a Felip VI i a Leonor i Sofia, i no està disposat a fer mal a la seva família. Si algun vol venjar-se de la monarca ho haurà de fer d'una altra forma. L'emèrit viu en l'exili des de fa quatre anys, encara que les seves visites són cada dia més regulars, i és que s'ha intentat que ja manquin d'interès i pugui moure's amb total normalitat sense la presència de premsa, com ha succeït en aquesta última ocasió.

L'emèrit es reuneix a Espanya amb la seva família, encara que de forma privada. La infanta Elena sempre el visita a Sanxenxo i l'acompanya en les regates. També ho fa per poder veure Froilán, que encara que té altres plans, sempre arriba amb ell a l'avió privat. I Victoria Federica és una altra de les netes que no perd ocasió de veure el seu avi, una de les persones més importants de la seva vida.

Joan Carles I amb els seus nets
Joan Carles I amb els seus nets

Per a Juan Carlos, tots els seus nets són importants i estimats, però té una especial devoció per Froilán i Victoria Federica, potser per ser els grans. Sempre se n'ha ocupat més que cap altre net, especialment quan la infanta Elena es va divorciar de Jaime de Marichalar i els adolescents li donaven molts maldecaps.

Juan Carlos no vol que Victoria Federica sigui actriu

Ell va ser qui es va oferir a quedar-se Froilán en els Emirats Àrabs per treure'l del focus mediàtic, però amb Victoria Federica no han aconseguit el mateix efecte. Se li va proposar anar-se'n a estudiar moda a Milan o els Estats Units i d'aquesta forma créixer en aquest àmbit i professionalitzar les seves xarxes socials, però no ho van aconseguir. Ella continuarà a Espanya com a influencer, fins i tot ara mateix es podria dir que també com a personatge públic, ja que ha acabat els seus enregistraments en 'El Desafiament', programa que s'emetrà a partir del mes de gener de 2025.

Fa unes setmanes es va dir que Victoria Federica podria haver tancat el contracte amb una productora per participar en una nova sèrie. Es desconeixien més dades. Ni si anava a ser un personatge fix o una petita aparició en la que s'interpretaria a si mateixa com succeeix amb molts famosos que no es dediquen a la interpretació. Ara per ara sembla que aquest projecte no arribarà a materialitzar-se en la carrera de Vic, ja que Juan Carlos ha fet les pertinents trucades per frenar la seva participació. Hauria pagat una important quantitat de diners perquè no donin aquesta oportunitat a Victoria Federica. Creu que la jove no serveix per a aquesta tasca i tampoc no vol que es posi en el focus mediàtic ni que es dedica a això per sempre.

victòria elena juan carlos gtres
victòria elena juan carlos gtres