La foto més buscada del moment és la de Joan Carles carregant maletes en algun aeroport del món. L'última la va oferir Mediaset a Abu Dhabi. La col·laboradora de Telecinco Mariàngel Alcázar desmenteix que el rei s'hagi exiliat al país àrab sinó que només hi feia escala i l'ubica a Nova Zelanda. A Telecinco no ha agradat que la seva col·laboradora els desmenteixi. Pilar Eyre reconeix que el rei només ha dut "Un par de maletas". El problema és que van plenes no de calçotets sinó de diner negre.

joan carles abu dhabi nius

Joan Carles aterra a Abu Dhabi, Foto exclusiva de Nius, portal de Mediaset

Alcázar desmenteix Eyre i nega que el rei emèrit hi hagi anat amb una amant, "Descabellado". La cronista de La Vanguardia assegura que el rei emèrit està en trànsit. I quan arribi a destinació es dirà on para. Qui se l'imagina carregant milions (Corinna va confessar que el seu amant duia 5 milions d'euros en efectiu) és El Jueves:

el jueves juan carlos

Portada de dimecres, El Jueves

Joan Carles amb la corona a l'aixella, la banda tapant-li el cos gros, fugint a una república bananera i amb dues maletes, com les que diu Eyre, amb bitllets de 500 euros. La seva obsessió pels diners té una altra explicació: ell era qui sortia als bitllets més alts de pessetes, els de Deu Mil:

bitllet joan carles EP

Bitllet de 10 mil pessetes, EP

Porqueria de bitllet amb la seva caradura. Al canvi, per ell només són 60 euros.