Des que es fes públic que Ángel Cristo Jr. havia decidit obrir la capsa de pandora ja s'anticipava que hi hauria conseqüències. Potser no s'esperava tant que la primera i incendiària entrevista que va concedir a ¡De viernes! en l'estrena del nou espai de cor de Telecinco acabaria convertint-se en una trilogia. Després de qüestionar la convivència i el tracte amb Bárbara Rey, la seva mare, i carregar contra la seva germana Sofía, de qui diu que "se pasaba 24 horas drogada", vindria un dels assumptes més escabrosos. Una nova dada sobre la relació de la vedet amb Joan Carles I, que sempre tant d'interès ha suscitat en la crònica rosa, i el xantatge que ella hauria fet per obtenir diners de la Casa Reial.

Moviment en què, segons el seu testimoni, el fill gran de l'artista s'havia vist directament involucrat, assegurant que va ser ell qui va fer les fotos robades en què se la veu amb l'emèrit perquè el pla de la guanyadora de Esta cocina es un infierno acabés funcionant. Imatges que, si són com ell les defineix, destil·len sordidesa a dojo"En esta mi madre abriendo una botella de vino y él mirándole los pechos. En esta se están besando", narrava manipulant les instantànies, però sense mostrar-les a càmera. Segona conversa amb el programa que seria l'avantsala del colofó final: aparició per tercera setmana consecutiva. Aquest cop no seria en diferit, però. Angelito seia a plató en la nit del passat 8 de desembre per xerrar amb Santi Acosta, Bea Archidona i els col·laboradors amb el propòsit d'aïllar qualsevol incògnita pendent.

Ángel Cristo a 'De viernes'. / Telecinco
Ángel Cristo a 'De viernes'. / Telecinco
Ángel Cristo a 'De viernes'. / Telecinco

Asseveracions tan dures —o més— com les prèvies, com ara que "mi padre cometió el error de casarse con mi madre. Él era un hombre de circo y no debió elegir a esa mujer. No niego que mi padre maltratara a mi madre, pero ella prácticamente enterró a mi padre". Això a banda d'enviar un missatge directe al monarca amb qui la seva mare va viure un idil·li continuat: "Me gustaría pedirle perdón al rey Juan Carlos (...). Al final somos todos víctimas y mi madre nos ha usado a todos, y yo siento si le he causado dolor o algún problema, porque nunca ha sido mi intención. Yo siempre he actuado con buena fe e intentando ayudar a mi madre". Bé, potser sempre no. A la vista està.

Per altra banda, si hi ha una qüestió d'entre les mil i una que s'han tractat que ha sobtat els espectadors, això ha estat saber que a casa de Bárbara Rey encara hi ha dos objectes personals del pare de Felip VI. Concretament, es tracta de dos bots de perfum de què la de Totana no s'ha desfet. "La colonia que mi madre usa, la lleva usando toda la vida. Desde antes de conocerle a él, y si la usa gracias a él lo desconozco. Él tenía siempre dos perfumes en el baño de mi madre. Ya estarán rancios, pero deben estar ahí. Uno era el 'Eternity' de hombre, y otro el Hammam de Penhaligon's".

Si estan tan rancis com diu, dubtem que Marita els utilitzi. Curiós que els mantingui allà, però. Un souvenir de Zarzuela prou particular.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!