Jesús Ortiz i Ana Togores es troben en un any clau en la seva relació. Aquest els 2024 celebraran dues dècades casats, com Felipe i Letizia. Serà aquest proper mes de març, tan sols tres mesos abans que els reis. Un casament que aleshores va aixecar molta polseguera perquè Juan Carlos i Sofia volien que la família de la futura dona del seu fill aparentés tradició i unitat. Tanmateix, la família estava totalment desestructurada, a més es va especular amb les seves creences religioses, així com la seva llunyania amb la institució. Es va obligar el periodista acudir al casament en companyia de Paloma Rocasolano, la mare de les seves tres filles. Ni rastre d'Ana.

Ana Togores i Letizia mai no han tingut una bona relació, màxim cordial. La dona del seu pare era la seva companya de feina i sempre s'ha cregut que la va conèixer molt abans de decidir divorciar-se de Paloma Rocasolano. Es creu que els problemes en el matrimoni van començar quan la infermera jubilada va descobrir la gran amistat que els unia.

Jesús Ortiz i ana togores GTRES
Jesús Ortiz i ana togores GTRES

Ana Togores i Jesús Ortiz sempre s'han preocupat de Carla Vigo

Amb la resta de la família Ana Togores sempre ha demostrat una bona relació. La comunicadora ha estat acceptada per Telma Ortiz i també per Carla Vigo. La neboda de la reina la veu com una segona àvia. Vol molt a Colom i a Jesús, però també a Ana. Els seus avis sempre han estat en els seus moments més complicats. Des que va morir Erika Ortiz, i ella es va quedar tan nena sense mare, els pares de Letizia es van comprometre a cuidar-la i que no li faltés de res. A l'ombra, la reina també ha intentat protegir-la.

Carla Vigo
Carla Vigo

Jesús Ortiz és qui més relació té amb Carla Vigo des que era una nena. En els seus moments més complicats sempre ha estat al seu costat i s'ha preocupat per ella. A diferència de Paloma Rocasolano, que mostra una predilecció per Leonor i Sofia, com a princesa i infanta, Jesús sempre ha tractat totes les seves netes per igual, encara que cal reconèixer que li cau la bava amb l'última incorporació de la família.

Jesús i Ana han obert les portes de casa seva a Carla Vigo des que era una nena. Ella els considera els seus avis, però per a ells ha estat com una filla, la que mai no podran tenir junts a causa de les seves respectives edats. Ana és de l'edat de Letizia, però Jesús ja ha complert els 74 anys.