Entregats els premis Princesa d'Astúries 2023, on la família reial s'ha regalat un bany de masses, on han estat en un exclusiu hotel, on la reina de l'esdeveniment ha estat una Meryl Streep que avui hem sabut que s'ha separat, on es van veure imatges peculiars amb Elionor com a protagonista, aquest dissabte tocava la tercera entrega de la cita, amb la tradicional visita al 'Pueblo Ejemplar' d'Astúries, on Felip, Letícia i les seves filles van saludant el personal i els veïns de la zona, que han sortit en massa als carrers per saludar els Borbons. Les parròquies guardonades aquest any han estat Arroes, Pion i Candanal. I cap allà que han anat aquest matí de dissabte. Però si ahir al vespre es van veure molts vestits llargs, avui el que ha predominat han estat les gavardines i sobretot, els jerseis. I en aquest sentit, la reina Letícia ha protagonitzat el look més estrany del dia, i un dels outfits més curiosos que se li recorden.

DL u543218 003
La família reial al 'Pueblo Ejemplar de Asturias' 2023 / GTRES
DL u543218 010
La família reial al 'Pueblo Ejemplar de Asturias' 2023 / GTRES
DL u543218 194
La família reial al 'Pueblo Ejemplar de Asturias' 2023 / GTRES

Un look casual, com el que ens tenia acostumats en la seva època de periodista, amb uns pantalons estrets tipus pitillo de color negres, botes militars i un jersei de punt tie dye de colors vius. Una peça molt juvenil de Psophia que compta amb coll rodó en tons verds i malves valorada en 265 euros, que ha cridat molt l'atenció. Després, però, ha començat a bufar vent i com feia una mica de rasca, ha trigat poc en cobrir el seu cridaner jersei amb un abric negre tres quarts. Les seves filles, molt més discretes, la princesa amb una camisa vaquera combinada amb uns jeans blancs, sabatilles en color cru i gavardina beige, portant els cabells recollits amb una cua de cavall. En canvi, Sofia ha preferit deixar-se els cabells sense recollir i també vestia de manera similar a la seva germana, amb pantaló blanc ample i esportives de color clar, jersei verd i caçadora amb butxaques de color caqui.

DL u543218 070
La família reial al 'Pueblo Ejemplar de Asturias' 2023 / GTRES
DL u543218 072
La família reial al 'Pueblo Ejemplar de Asturias' 2023 / GTRES

Durant tot el recorregut pel Pueblo Ejemplar, els veïns no han parat de saludar, fer-se fotos, demanar selfies i tocar les mans de la família reial. També han rebut algun obsequi, com ve sent habitual, com un quadre d'un gaiter, que Letícia s'ha mirat encuriosida i que el seu marit també observava en la distància i posant una explícita cara en veure el dibuix. No ha estat l'únic regal que han rebut Felip, Letícia i les seves filles. Els veïns de Villaviciosa també els han obsequiat amb una cistella plena de productes frescos de la zona o els hi han servit sidra. També han estat mirant què hi havia en unes paradetes amb objectes i complements, i un dels moments més emotius ha estat quan Letícia ha agafat en braços el nadó més jove d'Arroes, anomenat Álvaro, en presència de la mare del petit i la seva besàvia.

cuadro gaitero
La família reial, mirant el quadre d'un gaiter / elcomercio

Un passeig que no ha patit cap moment inesperat com l'any passat, quan a Sofia li va sentar malament alguna cosa que havien esmorzat i no va poder acompanyar els reis en la seva visita al Pueblo Ejemplar.