Fins al seu últim alè, Jaime Peñafiel no pensa rendir-se fins a fer justícia amb la monarquia espanyola. És un dels enemics més grans de Letizia durant el seu regnat. Totes les seves publicacions han anat destinades a la dona de Felip VI. El periodista sempre s'ha declarat un fidel defensor del regnat de Joan Carles I. El seu últim llibre va generar una gran controvèrsia perquè va comptar amb el testimoni de Jaime del Burgo. L'advocat va trencar el pacte de silenci que va firmar amb els reis per alguna estranya raó, i va mantenir reunions d'hores amb el cronista. Tanmateix, Jaime Peñafiel només va escriure un 1% d'aquesta informació perquè la majoria pertanyia a la intimitat dels monarques. Així que Jaime del Burgo va prendre la justícia per la seva mà i va destapar en xarxes socials que Letizia havia estat infidel a Felipe amb ell durant diversos anys.

Els silencis de Letizia, Jaime Peñafiel
Els silencis de Letizia, Jaime Peñafiel

Jaime Peñafiel està decidit a posar fi a la carrera de la reina. Es declara borbònic i monàrquic, però per a ell Letizia ha de desaparèixer de la corona, li ha fet més mal que beneficio. I la forma en què va tractar Juan Carlos o la reina Sofia no li ho perdonarà mai. Ara mateix el periodista està a punt de complir els 92 anys, encara així gaudeix de bona salut i està disposat a donar molta guerra. Aquesta setmana, amb l'estrena de la Fira del Llibre de Madrid, que precisament inaugura la monarca, Jaime publica un nou llibre sota el títol 'Els silencis de Letizia', i avisa que encara amb els seus 91 anys, no serà l'últim.

Jaime Peñafiel vol carregar-se a Letizia, fora de la corona

Rere el seu últim llibre i les seves últimes columnes amb referència al tema de Jaime del Burgo, Jaime Peñafiel va ser acomiadat de forma fulminant de 'El Món', encara que no va tardar a trobar una altra feina. Desconeix si Letizia va moure els fils perquè això ocorregués.

En aquest segon llibre, Jaime Peñafiel traurà tot el que es va callar en el primer per educació i respecte. Però com Letizia s'ha portat tan malament amb ell, ha trencat les seves regles i pensa explicar-ho tot. Utilitzarà moltes de les informacions de Jaime del Burgo. Segons ell, la reina guarda silenci sobre molts aspectes turbulents de la seva vida i de les persones que l'envolten. Amb aquestes pàgines sentenciarà el matrimoni de Felipe i Letizia, que afirma que és una farsa. La reina mai no ha viscut amb el rei. I segons les seves fonts, ni tan sols Leonor i Sofia no serien filles biològiques de Letizia, sinó d'Erika Ortiz.

Jaime Peñafiel a La Reunión Secreta
Jaime Peñafiel a La Reunión Secreta