Joan Carles podria haver marxat acompanyat als Emirats Àrabs. Segons la periodista Pilar Eyre, el rei emèrit és amb una amant des que va fugir d’Espanya a principis d’agost. Una revelació que arriba al mateix temps que es torna a parlar de les gravacions de Corinna Larsen, on l'alemanya destapava una nova relació extramatrimonial del Borbó amb l'empresària valenciana Sol Bacharach, que els especialistes en la Casa Reial desconeixien. Fins i tot Jaime Peñafiel, que normalment està ben al dia de tots els intríngulis de la monarquia espanyola, assegura que no en sabia res. Tot i que de la resta d’amigues de l’exmonarca sí que en sap un munt, i aquest dissabte explica a la seva columna del diari El Mundo una anècdota de les banyes reials a Sofia que recupera de tant en tant pels seus lectors.

Jaime Peñafiel GTRES

Jaime Peñafiel desconeixia que Joan Carles podria tenir una nova amant, tal com afirma Corinna Larsen | GTRES

Mentre planen els dubtes sobre la identitat de les dues amants anònimes de l’emèrit, Jaime Peñafiel parla d’una altra: Olghina de Robilant. La comtessa italiana i l’aleshores príncep es van conèixer quan ell encara no s’havia casat amb la reina Sofia. De fet, el cronista reial afirma que van passar junts la nit anterior a la petició de mà. “Cuando don Juan Carlos se dirigía de Lisboa a Lausana para pedir la mano de Sofía, coincidió en Roma con Olghina. Con ella pasó la noche en un modesto hotelito”, escriu l’articulista. “Durante la refriega amorosa y según contaba ella, se extravió, entre la colcha y las sabanas, el anillo de pedida que, 24 horas después, le entregaría a Sofía”. Segons Peñafiel, Joan Carles va perdre l’anell de compromís quan s’enllitava amb una amant. Però el va acabar trobant i l'hi va entregar, a la que era la seva nòvia, quan finalment va arribar a Suïssa: “Esta petición de mano no fue tan protocolaria como la de Felipe a Letizia. ‘Sofi, cógelo’, fue lo que le dijo Juan Carlos a Sofía. ‘Me tiró por el aire un paquetito con un cajita’. Dentro estaba el anillo de pedida que Olghina de Robilant había tenido en sus manos, antes que Sofía”.

joan carles EFE

Segons Peñafiel, Joan Carles hauria perdut l'anell que havia d'entregar a Sofia quan passava la nit amb Olghina de Robilant en un hotel de Roma | EFE

La resta de la història és de sobra coneguda per tothom. Joan Carles i Sofia es van casar, van menjar molts anissos i van viure... feliços?