Jaime Peñafiel no descansa per Nadal. Malgrat els seus 88 anys segueix escrivint les seves columnes setmanals sobre la Corona i l'última és una felicitació amarga al rei Felip. Recordant el paperot d'altres Festes de Nadal del fill de Joan Carles destapa dos actes que demostren que el cap de l'Estat i de les Forces Armades és un covard. Un pobre home.

felip cara trista 2 gtres

Felip fent de Felip VI, GTRES

Escriu Peñafiel al digital República.com: "El entonces príncipe no estaba para Nochebuenas. Su padre encargó a Fernando Almansa, Jefe de la Casa, que se reuniera con Felipe para exigirle rompiera con Eva Sannum, la modelo noruega con la que pensaba casarse, como le reconoció a Aznar. ¡Vaya trago para Almansa! Felipe aceptó aunque, el muy miserable, pidió la cabeza del mensajero. El rey se la concedió destituyéndole, “matar al mensajero”. Miserable. I Almansa al carrer.

eva sannum felipe gtres

Eva Sannum truncada reina d'Espanya, GTRES

El segon episodi de covardia suprema de Felip ja és com a rei. Molt similar el passat estiu: "Felipe le pidió a su padre que se marchara de Zarzuela y de España. El muy cobarde recurrió también al Jefe de su Casa, Jaime Alfonsín, para que lo hiciera. Lo hizo aunque cuesta trabajo creerlo en su silenciosa presencia. Ante estas circunstancia se podía aplicar eso de “donde las dan las toman”. Covard i calladet. I Alfonsín al carrer.

Joan Carles Felip VI TVE

Abraçada de Judes, el dia de l'abdicació, TVE

Felip se la va tornar i sempre a traïció. Peñafiel ja té el Christmas reial: Judes traint el mestre a canvi de 30 monedes (a paradisos fiscals) i una Corona. Un va acabar crucificat i l'altre penjat. Bon Nadal estil Peñafiel.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat