La setmana que comença pot acabar amb el rei Joan Carles: compareixença del director del CNI al Congrés i declaració del comissari Villarejo a l'Audiència Nacional, tots dos pel cas Corinna. Haurem de començar a dir-ne cas Joan Carles per les cintes de Corinna. L'escàndol ja no és tenir un cap d'Estat adúlter sinó comissionista. Corinna ha destapat una comissió de 80 milions d'euros que hauria cobrat el rei mentre regnava. Els haurien pagat les empreses constructores per fer de mitjancer de l'AVE a la Meca, però qui ha destapat que l'escàndol saudita ve de lluny és Jaime Peñafiel, fidel a ell però ja no a la Corona.

Joan Carles i arabia saudi GTRES

GTRES

Peñafiel escriu a El Mundo: "En 1973 se produce la gran crisis del petróleo. Franco, conocedor de las buenas relaciones que el Príncipe Juan Carlos tiene con las monarquías del Golfo, le pide que hiciera gestiones ante el rey Faisal bin Abdulaziz y el soberano saudí le prometió que a España no le faltaría nunca petróleo. En agradecimiento, Franco autorizó a Don Juan Carlos a recibir una comisión de unos céntimos por cada barril de crudo procedente de Arabia Saudí. Era la primera vez que cobraba una comisión. Este acuerdo, o prebenda, lo respetaron Adolfo Suárez y Felipe González". Peñafiel no pot ser més clar: els sàtrapes del Golf no només regalen camells, cavalls pura sang o ferraris als Borbons, també milions en comissions.

joan carles arabia saudi gtres

GTRES

Peñafiel aclareix que la fortuna que oculta el rei a Suïssa no prové de l'assignació directa que li va fer el seu predecessor com a cap d'Estat: "Dinero, lo que se dice dinero, en la vida de Don Juan Carlos nunca lo ha habido hasta 1973. ¿De que vivían? De la asignación del Estado como Príncipe heredero de Franco y de los dineros de la dote que Doña Sofía recibió del Gobierno griego cuando se casó. Juan Carlos me dijo ¿Sabes de cuánto dinero dispongo?”. La cantidad era tan limitada, tan módica, que vergüenza sentí. Sólo disponían, para todo, absolutamente para todo, de... 70.000 pesetas al mes. ¡Hasta las coca-colas y las llamadas telefónicas que Doña Sofía hacía a Atenas para hablar con sus padres las controlaban!".

ensopega joan carles2

No-Do

El rei cobrava de príncep uns 400 euros mensuals de diner públic. No es podia pagar ni la coca-cola. Ara viu a cos de rei amb el raconet de 80 milions saudites més tots els milions per tots els barrils de petroli que s'importaven a Espanya. Cada cop que omplim el dipòsit del cotxe uns cèntims van al monarca. Dijous comença a instruir-se la peça separada a l'AN pel cas Joan Carles. No tindrà problemes per pagar la fiança.