Felip VI només confia en la Dreta i la persona amb més poder de la dreta espanyola és Isabel Díaz Ayuso. És ella qui li va suggerir que es negués a signar els indults als presos polítics i per això només hi ha una via legal: l'abdicació. El caos mental d'Ayuso és enorme i qui ha sortit a defensar aquesta idea tan republicana, que satisfà tots els indepes, és Jaime Peñafiel. En un article al digital República.com (ironia de nom) Peñafiel sosté que Felip té un camí per evitar haver de signar el decret dels indults. Dir adeu.

felipe dice adios pedro GTRES

Felip adeu, GTRES

Escriu Peñafiel: "Felipe VI puede acogerse a la Constitución, con el fin de evitar convertirse en cómplice de ese atropello constitucional que dañará irremisiblemente a una Institución de por si ya muy frágil". El mecanisme que que vol aplicar Peñafiel és el del rei inhabilitat, per exemple per discapacitat intel·lectual sobrevinguda: "Artículo 59.2 “Si el rey se inhabilitare para el ejercicio de su autoridad y la imposibilidad fuere reconocida por las Cortes Generales, entrará a ejercer inmediatamente la regencia el princesa heredera si fuera mayor de edad (que no lo es). Si no lo es será regente Letizia, como madre de la futura reina Leonor". Peñafiel vol que mentre el rei s'autoinhabiliti sigui Letícia la cap de l'Estat. Delirant, però constitucional.

leticia cara ecija gtres

Letícia, futura cap de l'Estat, GTRES

Peñafiel ha embogit i vol lliurar la més alta institució de l'Estat i cap de les Forces Armades a la seva odiada Letícia, que no té sang blava ni és Borbó. Reina Ortiz. Tot per salvar Isabel Ayuso: "Como ha dicho la Presidenta de la Comunidad de Madrid, creo que Sánchez pone al Rey en un compromiso". El  mateix compromís que Joan Carles o Felip signant totes les lleis que els fatxes detesten: la de l'avortament, la del divorci, la del matrimoni gai, la de l'eutanàsia... Es diu democràcia on el que pensi un senyor al qual no vota ningú és absolutament irrellevant.

leticia felip cotxe

Letícia somiant regnar de debò, GTRES

El ridícul de la dreta espanyola, on s'ubica Felip VI, és demolidor. En 43 anys de democràcia des de la Constitució, només han exigit al rei que no signi un decret: precisament el que afecta als catalans. L'odi els pot.