Jaime del Burgo contraataca. Tots pensaven que Casa Reial havia aconseguit callar l'advocat amb amenaces o alguna suculenta xifra econòmica, però no ha estat així. L'ex de Telma Ortiz va tornar a escena a través de les seves xarxes socials, com de costum, per donar l'última hora sobre el seu llibre. Mentre que el de Jaime Peñafiel es materialitzarà en unes setmanes, 'Els silencis de Letizia', Jaime oblida aquest projecte per centrar-se en una sèrie documental que creu que podria ser més atractiva.

L'advocat anuncia una sèrie documental sobre la seva història amb Letizia per a 2025. Comptarà amb el seu propi testimoni i amb altres de molt interessants. Una sèrie que de moment no té cap plataforma interessada, però és en negociacions, sinó com a últim recurs sempre tindrà el portal de vídeos YouTube.

Jaime del Burgo
Jaime del Burgo

Es desconeix exactament que ha succeït entre Jaime del Burgo, Letizia i Felipe, perquè en un passat eren molt amics i tenien una excel·lent relació, fins i tot abans de conèixer Telma Ortiz. Ell mateix parla a les seves xarxes socials d'una infidelitat, mentre que segons la periodista Maica Vasco també ens enganya. No hi hauria cap infidelitat perquè el matrimoni dels reis seria una mentida. Això és el que podria explicar realment en la sèrie documental del proper any que constarà d'uns 8 capítols.

El veritable secret que destaparà Jaime del Burgo en la seva sèrie documental

Maica Vasco assegura que el matrimoni era una farsa i Felipe era coneixedor de la relació de Letizia i Jaime del Burgo. La va permetre perquè el rei mai no va estar enamorat de la reina. Va encarregar una "noia guapa de la tele" l'agència de Javier Hidalgo, segons Isidre Cunill, per fer un pacte amb ella. La periodista era la persona adequada, una dona molt ambiciosa capaç de qualsevol cosa amb tal de convertir-se en la dona més poderosa d'Espanya. A Letizia no li importa fingir amor a Felipe. El pacte és que ella podia veure's amb altres homes i tenir altres relacions sense que transcendís.

felipe jaime del burg leonor i sofia
felipe jaime del burg leonor i sofia

El motiu pel qual Felipe volia tancar aquest pacte, segons Laura Rodríguez, era per amagar la seva veritable orientació sexual. Segons la periodista basant-se en les informacions del llibre de Joaquín Abad, el rei seria homosexual, una cosa que seria un escàndol per a la corona.

Jaime del Burgo disposa d'aquesta informació perquè ha parlat amb diversos testimonis i està disposada a utilitzar-la en contra dels reis. Per alguna estranya raó vol acabar amb els Borbó. Fins i tot amb Leonor.