Jaime del Burgo continua en l'epicentre de la controvèrsia, arremetent contra la monarquia espanyola amb noves revelacions. En una entrevista recent amb el diari Clarí, va ampliar detalls sobre la seva presumpta relació amb la reina Letícia, alimentant encara més l'expectació davant de la sèrie documental que va prometre per a 2025. Des de les seves primeres declaracions a començaments de desembre, que va sacsejar el panorama mediàtic, les revelacions de Del Burgo han assenyalat no només a la reina Letícia, sinó també al rei Felip VI i a les seves filles, la infanta Sofia i la princesa Elionor.

Del Burgo va detallar una cronologia precisa del seu vincle amb Letizia Ortiz, dividint-la en quatre etapes clarament definides. Des d'una relació amorosa inicial entre 2002 i 2004, fins a una fase d'amistat i confiança que va incloure el període de 2004 a 2010. Després, una relació amorosa més estable que es va estendre entre 2010 i 2011, i finalment una etapa posterior com a cunyats, de 2012 a 2016. És precisament aquesta tercera fase la que va acabar abruptament, coincidint amb la renúncia de Letícia com a princesa d'Astúries, el divorci de Felip i el seu establiment com a parella a Nova York, un pla que ambdós havien concebut.

Jaime del Burgo, un més en la família, amb la princesa Elionor com a pare i filla

Tanmateix, Jaime del Burgo no era un estrany en l'entorn familiar real. Va contribuir activament en els preparatius del casament de Felip i Letícia, incloent la redacció de clàusules prematrimonials. A més, va viure al Palau de la Zarzuela en diverses ocasions i va compartir moments de vacances i desconnexió amb els reis i les seves filles. Va mantenir sempre una relació cordial amb les filles de Letícia, particularment amb la princesa Elionor, que és més gran que la seva germana Sofia per dos anys, tal i com comentava Maica Vasco. 

Jaime del Burgo Letizia Ortiz Roma GTRES
Jaime del Burgo Letizia Ortiz Roma GTRES

Existeixen fotografies que documenten aquests moments de convivència, com aquella filtrada a Twitter per l'usuari "Srtacotilleo". En la imatge s'observa una jove Elionor presa de la mà de Jaime del Burgo, mentre Felip camina endavant amb Sofia. Aquestes instantànies capturen una relació familiar propera i afectuosa, suggerint una dinàmica gairebé paternal entre Jaime del Burgo i la princesa. En aquell temps, Felip no sabia que Letícia, presumptament, li estava sent infidel amb ell, segons la seva versió. 

felipe jaime del burg leonor i sofia
Felip, Del Burgo, Elionor y Sofia