Tots els complements d'Irene Urdangarin tendeixen a ser virals. Ella se'ls posa i la premsa els promociona. La marca que aconsegueixi vestir-la i convèncer-la que s'obri l'Instagram es farà no d'or, sinó de diamant. La fama que està adquirint la noia és incalculable. Si decidís fer-se un Instagram públic (i no privat, com el que té), Irene es dispararia en followers molt més que Victoria Federica, la seva cosina influencer. La benjamina del clan Urdanga ja s'ha emprovat bolsos, sabatilles, camises i arracades de tota mena. Tot li queden genial i les noies de la seva edat van automàticament a comprar aquests complements a les tendes. Ara, Irene va més enllà i ens mostra una foto de les seves ungles. Són súpers maques.

irene urdangarin perfil Instagram
irene urdangarin perfil Instagram

I és que hi ha estudis que els nois es fixen molt en les ungles de les noies. Que les tinguin fines i brillants suma punts sempre i Irene les té espaterrantment bé. Les podem observar en aquesta foto en la qual surt amb Pablo Urdangarin, el qual ara, per cert, ha trobat xicota. En aquest passeig que van fer des del cotxe oficial dels Borbons a la catedral d'Atenes en motiu del funeral del seu tiet-avi Constantí de Grècia, a Irene se li van poder apreciar les seves ungles. Al natural, a la fresca, a l'aire lliure. Bàrbares. Hel·lèniques.

Irene Urdangarin anell GTRES
Irene Urdangarin GTRES
ireneurdangarinaeropuerto 1644923430
irene urdangarin aeroport 1644923430

Remember

Ens encanta Irene Urdangarin i és per això que recordem dues fotos de la seva adolescència. Està a l'edat del pavo i està a punt de deixar enrere la minoria d'edat. 'La Princesa a l'Ombra' complirà els 18 el proper dia 5 de juny, dia en què heretarà oficialment un pompós palau, i llavors segur que celebrarà una gran festa d'aniversari. Allà podrà recordar, juntament amb la seva família, moments meravellosos com el dia en què va anar a passejar amb vaixell amb la seva iaia la reina Sofia o quan va anar a veure un partit de tennis a la Caja Mágica de Madrid amb la seva tieta preferida, la reina Letícia. I és que la relació entre Sa Majestat i la cosina d'Elionor i Sofia se sap que és molt molt bona. Fascinen a qualsevol.

Irene Urdangarin Letizia GTRES
Irene Urdangarin Letizia GTRES
Irene Urdangarin Sofia GTRES
Irene Urdangarin Sofia GTRES

El seu futur universitari

El tema candent d'ara d'Irene Urdangarin no són, tanmateix, ni les seves ungles ni el seu outfit ni tan sols la seva altura, una cosa que es busca molt a Google també. El que importa sobre el futur de la neta del Joan Carles I és el seu futur. I més concretament el seu futur universitari. EN Blau va publicar divendres passat en exclusiva on estudiarà la germana de Juan Valentín, Miguel i Pablo Urdangarin: a la prestigiosa EHL Hospitality Business School de Lausanne (Suïssa). Tanmateix, Irene podria haver fet marxa enrere tot i deixar deliberadament clar al seu Instagram què cursaria a partir de la pròxima tardor. Ara s'ha arribat a especular molt sobre l'últim pas d'Irene, que no va ser cap altre que el d'esborrar les incials EHL de la seva bio d'Insta. Potser acabarà estudiant a Singapur, on l'EHL té una altra seu, i no al país helvètic? La resposta definitiva, en unes setmanes.

EHL Singapur 2
EHL Singapur 2