Mònaco està sent tendència al món rosa últimament a causa de l'assistència de 'La Tonadillera' Isabel Pantoja i la no-assistència de Charlène a La Festa de la Rosa. La Família Reial monegasca està formada, bàsicament, per Albert II de Mònaco i la seva esposa la princesa regent Charlène de Mònaco. A més, el nucli dur familiar el completen els fills d'ambdós -Jacques i Gabriella- i les germanes d'Albert, que són Carolina i Estefania. Per a tancar, una altra de les figures clau és Carlota de Mònaco, un mite espaterrant dels royals monegascos, la qual és filla de Carolina.

Carolina de Mònaco
Carolina de Mònaco

Doncs bé, Carlota de Mònaco ha tingut fins a quatre parelles oficials, amb les quals ha tingut un total de dos fills. La primera parella de Carlota va ser Alex Dellal (iniciada el 2007), mentre que la tercera va ser el 2015 amb Lamberto Sanfelice. Els rebrots, tanmateix, van arribar amb la segona i la quarta. El 2011 va sortir amb l'actor marroquí Gad Elmaleh, quinze anys major que ella. Amb Gad va tenir Raphaël Elmaleh, de qui parlarem a continuació, mentre que Balthazar Rassam és el fill que té del seu actual matrimoni, que la uneix al productor cinematogràfic i fill de l'actriu francesa Carole Bouquet, Dimitri Rassam.

Carlota de Monaco GTRES
Carlota de Mònaco GTRES

Com diem, ens centrarem amb Raphaël Elmaleh, i és que aquest és un dels royals més macos d'Europa que, injustament, no té dret a la successió reial. La Constitució del Principat de Mònaco marca la primacia de l'home sobre la dona, igual que a Espanya, lamentablement: "La successió al tron oberta per mort o abdicació recau en la descendència directa i legítima del príncep regnant, per ordre de primogenitura, amb preferència de l'home sobre la dona, en el mateix grau de parentiu. A falta de descendència directa i legítima, la successió s'efectua en benefici dels germans i germanes del príncep regnant i dels seus descendents directes i legítims, per ordre de primogenitura amb preferència de l'home sobre la dona, en el mateix grau de parentiu". Ridícul, però a això cal afegir-li que els fills d'anteriors relacions no podran ser mai prínceps regnants. Molt ridícul.

Carolina de Mònaco i el seu net GTRES
Carolina de Mònaco i el seu net GTRES

El bonic Raphaël

El cas del fill de Carlota Casiraghi és molt similar al de Camille Gottlieb, la filla petita de la princesa Estefania, que mai no va arribar a contreure matrimoni amb el pare de la criatura, Jean-Raymond Gottlieb. La qüestió és que Raphaël és maco, maco. Fixin-se en la seva cara:

Té actualment nou anys, però apunta maneres. En tots els actes oficials de la Família Reial de Mònaco ell es mostra simpàtic i rialler. És un bon fill de Carlota, un bon net de Carolina, un bon nebot-net d'Estefania i Albert i un bon germanastre de Balthazar Rassam. Anàvem a dir que també serà un bon príncep... Però no serà ni príncep ni petit príncep: la llei, injustament, no li ho permet. Ja n'hi ha prou de lleis d'aquest tipus que perjudiquen les famílies no tradicionals.

Carolinay Raphaël de Mònaco GTRES
Carolina i Raphaël de Mònaco GTRES