Probablement a Zarzuela estan encantats amb els símbols d'espanyolitat que llueix la infanta Elena en cadascuna de les seves aparicions públiques: els penjolls, barrets, carcasses de mòbil i tots els accessoris que pot customitzar amb la rojigualda fan les delícies dels parroquians de les places de toros o dels més borbònics del país. Però algú li hauria de dir que sembla una botiga de Todo a 100 (o Todo a un euro).

infanta elena flor vermella gtres

GTRES

Perquè la imatge que projecta a l'exterior és de mofa i escarni. Empolainada fins a l'extrem, amb floripondios i barrets tres talles més gran i una parafernàlia exagerada d'elements decoratius, la filla gran de l'emèrit aglutina les mirades al seu pas, i desperta la imaginació dels cronistes reials. I per a la premsa alemanya no han passat desapercebuts els looks reials de la infanta. Si cauen rendits als peus de Letícia, per la imatge que projecta, la cunyada és com la marca blanca de la Casa Reial espanyola. Si més no, a les cròniques. Com el bufó multicolor que divertia els reis anys enrere. La revista Bunte encara s'està recuperant de l'aparició de la infanta al costat del seu pare a les llotges de Roland Garros, veient Rafa Nadal.

joan carles infanta elena guirao efe

Efe

La Duquessa de Lugo va anar a París amb el sempitern barret, la típica flor gegant a l'americana a la que ara li ha agafat afició, penjolls, polseres, anells i tot el que va trobar per casa. Cosa que ha sorprès el citat mitjà alemany: "La Infanta va combinar braçalets, un gran fermall, barret i anells cridaners. La varietat d'accessoris gairebé recordava l'aspecte d'un famós pirata". Elena von Spanien vista com una reencarnació de Jack Sparrow o Barbanegra. Així és com veuen la germana del rei.

elena joan carles gtres

GTRES

Tot i que entre ella i la crossa de Joan Carles, ja tenim el combo perfecte de en qui pensa la revista alemanya, el pirata Patapalo.