La infanta Elena ha fet gala d'una de les expressions taurines per excel·lència i aquest cap de setmana ha entrado a matar quan anava a veure una corrida de toros a la plaça de Las Ventas de Madrid. A la germana de Felip li llepa un peu el què diran o semblar que formi part d'una monarquia moderna i del segle XXI. Ella és més del segle passat. Per això, mentre el país decidia amb el seu vot sobre les eleccions europees, ella feia una cosa tan poc europeu com anar a veure com mataven toros a una plaça. La filla gran dels reis emèrits ha presidit la Corrida de la Beneficència que s'ha fet aquest mateix dia 9-N a la tarda, quan les urnes encara estaven obertes, un acte ple de votants de PP i Vox, que són els majoritaris a les places de toros. 

DL u558091 014
La infanta Elena, als toros / GTRES

El dia abans també va repetir, no és estrany, tenint en compte que hi ha poques coses al món que la facin més feliç que anar a lluir palmito i fer el paperot a les places de toros, un terme relacionat directament amb els Borbons, especialment amb ella, el seu pare Joan Carles o els seus fills Felipe Juan Froilán i Victoria Federica. Aquesta vegada, però, ha anat sola. Papi Juancar és a quilòmetres de Madrid, com el seu fill gran, i Vic, tot i tenir molts amics i novietes toreros, aquesta vegada no hi era. En la seva absència, però, algun periodista ha volgut esmentar-la i preguntar-li al respecte a la seva mare. Dissabte, corrida d'homenatge al bicentenari de la Policia Nacional, com es pot veure en aquesta imatge a la llotja i darrera, alguns dels membres del cos vestits amb les seves millors gales per a l'ocasió.

DL u558032 005
La infanta Elena, als toros / GTRES
DL u558032 001
La infanta Elena, als toros / GTRES

Com dèiem, alguns mitjans i agències de notícies s'hi van acostar, com Europa Press, que va topar-se de morros, però, amb la versió més avinagrada de la infanta. Una Elena amb cara de pomes agres, sota el barret, que a la que va veure acostar-se un micròfon fent-li preguntes sobre la seva filla, va mostrar la seva pitjor cara, que cada dia que passa més ens fa pensar que és la seva cara habitual, especialment amb la premsa, a la qual detesta, especialment quan no li riuen les gràcies o, ¡sacrilegi!, fa el que fa la premsa: preguntes. "Lo cierto es que nos encontramos con la negativa rotunda de esta de responder a todas las dudas que hay en el aire. Reacia a las preguntas, incluso apartó el micrófono. ¡Manotazo al canto!". La infanta, fent oídos sordos a les preguntes sobre Victoria Federica. I no només això, sinó també, mostrant el seu cabreig i mala bava, amb un gest evident i malcarat. I maleducat, apartant la càmera, tal i com es pot veure si cliqueu:

L'enèsima demostració de com són els Borbons de transparents quan els hi pregunten coses que no els hi agraden. Lamentable. I pel que fa a la infanta Elena, ja en van unes quantes.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!