A la Família Reial hi faltava un escàndol que no s'havia produït mai en 46 anys de democràcia. N'hi ha hagut d'altres com Urdangarin a la presó, Letícia amant de Del Burgo o Joan Carles tot ell. A Zarzuela li queden forces per cometre una altra errada de novell: programar un acte oficial el diumenge 9-N, dia de les eleccions europees. Felip i Letícia es fan fonedissos davant la royal que ha fet possible aquest disbarat: la infanta Elena, Els monàrquics l'adoren perquè la reina actual hauria de ser ella com a primogènita. Elena conserva tots els tòpics més gastats de la monarquia (classisme, mal humor...) i donar suport als toros. En ple discurs ètic forçat pels animalistes sobre suprimir les corrides era rellevant que la Corona no seguís donant suport als toros. Però no entenen el país on viuen. Envien Elena a presidir un acte en nom de la Corona en plena jornada electoral del 9-N.

DL u557854 004
Elena torna a tenir pes a Zarzuela, GTRES

La infanta Elena presidirà la Corrida de la Beneficència que es fa el mateix dia 9-N a la tarda, quan les urnes encara seran obertes. La pífia d'Elena és doble: no es pot programar cap acte oficial de la Corona en plena jornada electoral. i encara menys si l'acte té un tuf, un biaix especial a favor dels votants de PP i Vox, que són els majoritaris a les places de toros. Elena hauria d'estar calladeta i amagada. És evident que ho fa aprofitant el desori del cas Del Burgo. Volen espantar Letícia donant més protagonisme a Elena, que presideix dos actes en una setmana: un concurs de pintura escolar i els toros. Fent el que fa en jornada electoral només li falta demanar el vot per PP o Vox.

DL u557854 012
Elena presidint un altre acte oficial de la Corona aquesta setmana, GTRES

Els Borbons no voten excepte si hi ha un referèndum, per exemple el de la Constitució europea. La resta de dies han de quedar en una escrupolosa neutralitat política. Elena se la salta precisament el dia de les eleccions. Un desastre anunciat des de fa dies però ara, poques hores abans del garrafal error, no s'ha corregit. Elena demanant el vot per PP i Vox. Normal vistos els precedents: el seu fil gran és simpatitzant, i votant, de Vox.

Froilán als mitings de Vox

A la manifestació de la Plaza Colón Froilán i la seva colla pessigolla van anar embolicats de banderes i van ser dels més actius en les proclames i en els atacs.  "Con bómber verde y jeans rotos aparece Froilán que ha querido exteriorizar su compromiso con la unidad de España sin complejos". Froilán va demanar permís a Zarzuela, que li van coincidir. Els testos s'assemblen a les olles i mitja família és de Vox. A Casa Reial estaven encantats amb què el nebot del rei se signifiqués en una mani declaradament de dretes: "Es más, lo consideraron un gesto valiente del chaval en esa lucha de la nueva Casa Real por exhibir su defensa a ultranza de España". El chaval i la pandilla van començar a cridar càntics com "Sánchez vete ya" o "Puigdemont a prisión", a part del lo, lo, lo, lo, lolololo de l'himne d'Espanya.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!