L'hípica és un dels majors hobbies de Doña Elena de Borbón -cal dir-li 'Doña', que sinó se'ns enfada-. La germana del rei ha acudit a la Ifema Horse Week i allà s'ha posat a prova una vegada més amb el seu cavall a galop. Saltant tanques i esquivant obstacles sense parar, la infanta s'ha mostrat molt en forma com a genet dominant el seu animal, però cap al final del recorregut ha arribat el pitjor dels contratemps. No exagerem: la filla de Joan Carles de Borbó se l'ha fotut de valent. S'ha fotut de lloros contra el terra i no ha pogut continuar el recorregut.

Elena de Borbón- Gtres
Elena de Borbó- Gtres

Ha estat quan Elena estava a punt de saltar una barrera de tres pals quan el cavall de l'ex de Jaime de Marichalar ha frenat en sec i ha provocat que Elena caigui aparatosament contra l'arena del recinte de l'hipòdrom. Per sort, la geneta s'ha aixecat i ens ha tranquil·litzat. Amb un somriure d'orella a orella li ha dit al socorrista que ha acudit a ajudar-la que estava bé i ha saludat el públic, anant també a saludar un grup d'amics amb qui es retrobava avui. Fixin-se en el vídeo:

Ovacionada

Vista la valentia de la mare de Froilán i Victoria Federica, el públic s'ha posat dret i l'ha aplaudit amb crits de joia sense fre. Caminant pel seu propi peu, Elena ha pogut retirar-se agraint el suport de la graderia de l'IFEMA, que havia esclatat inicialment amb un "ooooohhhhhh" després de veure la patacada reial.

Elena de Borbón caient del cavall TELEZINCO
Elena de Borbó caient del cavall TELECINCO

La seva filla reapareix amb picada d'ullet al Black Friday

Victoria Federica ha tornat a la vida pública a Espanya després del seu periple per Dubai en les últimes setmanes. En un sopar de gala i una passarel·la de la marca de moda Acquazzurra, la Marichalar ha posat com mai amb un vestit 'all black' amb picada d'ullet a l'esdeveniment nord-americà d'aquest cap de setmana, el Black Friday. Amb escot rodó, tirants fins i sabates de taló fúcsia, VicMaBor ha enlluernat una vegada més, tot i que no ha dit cap paraula a la premsa quan aquesta li ha preguntat sobre el que se suposa que és el seu nou amor, el fill de Juanma López, més conegut com a 'SuperLópez'.

Els talons fúcsia de Victoria Federica ABC web
Els talons fúcsia de Victoria Federica ABC web

El seu excunyat, desnonat

Aquesta ha estat una setmana de notícies fresques pel clan dels Marichalar. Encara que faci ja molts anys que estiguin separats Elena i Jaime, a la infanta li arriben totes les notícies sempre. També l'última peripècia d'Ignacio de Marichalar, el germà de Jaime, que ha estat desnonat de casa seva. Ho revelava aquesta setmana en exclusiva una reportera d''El Programa de Ana Rosa', que relatava que el motiu d'aquest era l'impagament per part d'Ignacio i de la seva dona del pis de luxe en el qual vivien. Mals temps pel clan Borbón-Marichalar.