Froilán viu a cos de rei als Emirats Àrabs. La seva mare, la infanta Elena, tipa de festes amb cocaïna rosa i menors a afters i antres il·legals de mala mort de la nit més tèrbola. Sovinteja males companyies, atacs amb arma blanca i mala vida. Zarzuela ha dit prou, és el primer dels cosins d'Elionor en la línia successòria. Inadmissible. Per redreçar-lo el podrien enviar a qualsevol lloc del món però trien Abu Dhabi perquè estigui amb l'avi. Però ara se sap que no viu amb Joan Carles sinó sol. I qui paga la festa? La infanta Elena, demacrada pels disgustos, ha anat a una festa taurina i ha parlat.

Infanta Elena acolorida GTRES
Infanta Elena acolorida GTRES

Elena segons recull la revista Semana "mostró su lado más cercano, ya que se siente muy cómoda con este tipo de eventos relacionados con la tauromaquia. Saludando al resto de asistentes como una más y fotografiándose con todos aquellos que se lo pedían. Además, también aprovechó para hablar sobre su padre, el rey Juan Carlos, y sobre su hijo, Froilán, ya que ambos se encuentran residiendo en Abu Dabi. La duquesa de Lugo ha asegurado que Froilán está muy feliz en su nueva etapa en los Emiratos Árabes, además de que ha asegurado que el estado tanto anímico como físico de don Juan Carlos es muy bueno. "Está muy bien de salud y de todo". I sobre qui paga la caríssima estada del net més tarambana: "es el propio Froilán quien se paga el alojamiento en Emiratos Árabes: "Se la paga él con su sueldo. Hay muchas cosas que se dicen que no son verdad. Es un chico con un corazón de oro”. L'únic d'or que hi ha aquí és la cartera de l'avi.

Elena GTRES
Elena GTRES

Pilar Eyre ja va deixar escrit que Elena, amb Cristina, són les hereves universals de la immensa fortuna de centenars de milions que rebran de l'emèrit. Felip diu que quan el seu pare mori pensa renunciar a l'herència perquè està demostrat que és il·legal, amagada a Hisenda i per fer de comissionista quan era èticament repugnant. Era el cap de l'Estat. Ja cobrava de l'Estat per intermediar. Però la infanta Elena és la filla gran, l'hereva. Així que s'ho han repartit: la Corona per Felip, el fill petit, i la pasta per ella i Cristina, les germanes grans. Amb diners, algunes fonts parlen de  2000 milions d'euros, distrets a Hisenda. Molts diners per les infantes. Una resideix a Suïssa i Froilán a Abu Dhabi, lluny de la Hisenda espanyola. Tot opac. Marca de la Casa (Reial).

Froilán se come las uñas en Abu Dhabi Ya es mediodía Telecinco

Froilán menjant-se les ungles a Abu Dhabi / Telecinco

Froilán pádel en Abu Dabi Telecinco

Primeres imatges de Froilán a Abu Dhabi / Telecinco

El fill d'Elena no té amics, té por que el venguin: "Los españoles lo cascan todo"

Miguel Ángel Nicolás, a El programa de Ana Rosa Quintana, explica la situació del jove: "Está teniendo problemas para encontrar un círculo de amigos. Está inquieto por si va a tener gente de su edad con la que salir". Les sortides, especialment les nocturnes, és el que més enyora d'Espanya. I la novieta Belén Perea ja sap que Froilán té nova amiga: "Está contento porque una persona que trabaja en la misma empresa petrolífera es una chica que pertenece a su círculo de amigos de Madrid, le va a respetar". Sembla ser que provenen dels mateixos ambients pijos, es protegiran. La perspectiva de convertir-se en un expert del pàdel del Golf Pèrsic tampoc és la més engrescadora. Toca renovar l'agenda. El problema serà encaixar. Ara ens vol fer creure que la caríssima estada del seu fill al desert la paga el propi noi, que viu de festa en festa i fent el dropo. No cola. Paga el de sempre, Joan Carles.