La infanta Cristina inicialment va resistir concedir el divorci a Iñaki Urdangarin, però al final es va veure obligada a fer-ho. Després de dos anys, el divorci ha estat oficialment confirmat segons la revista 'Hola'. Els detalls sobre la quantitat de diners acordada no han estat revelats, encara que Juan Luis Galiacho va insinuar que no se'n va anar amb les mans buides. Es diu que Juan Carlos va tancar el tracte amb una suma considerable: dos pagaments d'un milió d'euros cada un, un en acordar el divorci i un altre en firmar-lo, a més d'un salari vitalici de 25.000 euros mensuals per a Iñaki. Tanmateix, la infanta conservarà la casa de Bidart com a única propietària, encara que Iñaki podrà visitar-la sempre que estigui acompanyat per un dels seus fills.

infanta elena infanta cristina i juan
infanta elena infanta cristina i juan

Cristina estava profundament enamorada d'Iñaki i va considerar la seva infidelitat com una gran humiliació. Malgrat els problemes en la seva relació, esperava que tot s'arreglés i que el pare dels seus fills tornés al seu costat, però això no va succeir. D'altra banda, Iñaki és compromès amb Ainhoa Armentia i planeja casar-se aviat.

La infanta Cristina mostra una nova imatge, està enamorada de nou

A diferència de la seva germana, la infanta Elena, Cristina no té intencions de romandre soltera per molt temps, segons revela Pilar Eyre. Actualment, està adaptant-se a la seva nova vida i ha estat festejada per alguns dels seus amics més propers de la seva època a Barcelona. Se l'ha vist en companyia d'un empresari català en diverses ocasions, sempre mostrant-se somrient. Han passat aproximadament un any compartint molts moments junts, encara que fins ara no han mostrat mostres públiques d'afecte, només una complicitat evident.

Quan el divorci es faci oficial, és possible que Cristina decideixi fer pública la seva relació amb aquest empresari català. Segons fonts properes, hi ha un nou interès amorós en la seva vida, un empresari de l'alta societat catalana que ha estat sempre a prop d'ella a Barcelona. Tanmateix, és difícil capturar-los en fotografia a causa que eviten llocs públics i es reuneixen en cases privades, protegits pel seu cercle íntim i amics propers. Aquests rumors sorgeixen dos mesos abans de la firma del divorci, el que suggereix que Cristina està avaluant acuradament els seus següents passos. També se la relaciona sentimentalment amb una altra persona a Madrid.

EuropaPress 5870124 infanta cristina fill juan valentin urdangarin arribada casament alcalde madrid
EuropaPress 5870124 infanta cristina fill juan valentin urdangarin arribada casament alcalde madrid