Cristina de Borbón s'enfronta a un nadal atípic. La seva vida ha fet un gir de 180 graus. L'any passat Iñaki Urdangarin va rebre el tercer grau i va viure els seus primers nadal en família. Va estar acompanyat dels seus quatre fills i de la seva encara dona. Van ser a Barcelona, a Vitòria i a Baqueira. Aleshores ningú no va sospitar absolutament res. En aquella època, Iñaki i Cristina ja estaven planejant la seva separació.

La germana de Felip VI viu a Ginebra al costat de la seva filla menor, que encara es troba estudiant batxillerat. Però en aquests dies nadalencs s'ha desplaçat fins a Espanya, concretament a Barcelona, on resideixen tres dels seus quatre fills. També se la va poder veure al costat de la seva germana Elena a Madrid per celebrar el seu aniversari. Aquestes seran el primer nadal de Cristina sense Iñaki, com a dona divorciada.

Urdangarin i Cristina EFE
Urdangarin i Cristina EFE

Ha estat Vanitatis qui ha descobert on es trobava la infanta Cristina en aquests dies nadalencs. Dilluns va estar a la festa nadalenca de La Caixa i ràpidament després va prendre un avió per viatjar Madrid, on va celebrar l'aniversari d'Elena. Va estar donant suport al seu fill Pablo a Barcelona.

Felip VI i la infanta Cristina apropen actituds per Nadal

Tal com revela Vanitatis, Cristina s'ha desplaçat a Zarzuela amb els seus quatre fills. La infanta no visitava el palau per Nadal des de 2018. Cristina compta amb el suport dels seus en aquests moments tan difícils. Felip VI no vol que la seva germana estigui sola en aquestes dates.

fills Iñaki Urdangarin passeig efe
fills Iñaki Urdangarin passeig efe

És la primera vegada en molts anys que Felip VI li obre les portes de casa seva. La relació es va refredar quan Iñaki Urdangarin el va esquitxar el cas Noós. La família dormirà a l'ala de la casa on es troba la reina Sofia amb la seva germana Irene de Grècia. A la Nit de Cap d'Any se n'aniran els nois a Vitòria amb Iñaki Urdangarin, no obstant això, no soparan amb Ainhoa Armentia, només amb el seu pare i amb la seva àvia.

La infanta Cristina es quedarà sense els seus fills a Madrid. Allà passarà totes aquestes dates tan assenyalades. Acompanyarà a la seva germana Elena, i probablement les dues emprenguin un viatge a Abu Dhabi per estar uns dies amb Joan Carles I, novament la gran absència dels sopars nadalencs.