Des que Irene Urdangarin no viu a Ginebra, Cristina de Borbón visita més sovint Espanya. Els seus fills són pràcticament tots entre Madrid i Barcelona, ja que la benjamina de la família també pensa instal·lar-se a la capital, ara per ara en Zarzuela amb la seva àvia, la reina Sofia. A més, no s'ha d'oblidar que encara que treballi a distància, la infanta continua vinculada a la capital catalana. Moltes vegades venen per reunions, encara que també per dinar o sopar amb el seu grup d'amics i posar-se al dia. Sempre s'allotja a les suites AC Victoria Hotel. En la burgesia catalana la coneixen molt bé. Es mou per cercles molt selectes.

Encara que no hi ha res confirmat, mai no se l'ha vist en actitud afectuosa amb cap home, sempre se l'ha vinculat a un atractiu empresari català. Ara per ara, la infanta Cristina segueix els passos de la seva germana Elena i continua soltera. Es desconeix si algun dia decidirà refer la seva vida sentimental, almenys de forma pública. Fa ja dos anys que s'ha separat d'Iñaki Urdangarin oficialment i tan sols uns mesos des que es va divorciar després d'una incansable batalla legal.

jesus rollan urdangarin i la infanta cristina
jesus rollan urdangarin i la infanta cristina

La infanta Cristina va estar enamorada de Jesús Rollán

Ara que torna a ser soltera i es veu amb homes, Casa Reial ha augmentat la vigilància i és que no volen que succeeixi una cosa similar a la seva història d'amor amb Jesús Rollán. La infanta sempre ha tendit a enamorar-se de la persona equivocada. Francisco Ávila i Alberto Martínez escrivien un llibre dedicat a l'esportista, "Jesús Rollán: Etern", on relaten amb tota mena de detalls la relació del waterpolista amb la filla de Juan Carlos.

jesus rollan
jesus rollan

La infanta Cristina estava molt enamorat de Jesús Rollán, gairebé més que d'Iñaki Urdangarin. "Ella s'havia enamorat de Rollán, encara que finalment la cosa no va quallar perquè ell tenia núvia i mai no li va donar el sí que ella anhelava. De l'amor, doncs, van passar a una amistat que semblava infrangible i que va servir perquè la filla dels reis emèrits conegués a l'amor de la seva vida, l'home que ha estat el seu marit durant gairebé 25 anys." Va continuar el contacte amb ella i és que era molt amic de la parella, encara que es va enfadar quan no el van convidar al casament.

"Des del primer moment va existir una gran afinitat entre Rollán i Cristina, atès el magnetisme del porter i el seu poder de seducció," escriuen els autors del llibre, però a Casa Reial no els agradava el seu caràcter gamberro, no era una bona amistat per a Cristina. "Una nit, per la Diagonal, el porter viatjava amb Cristina al seu cotxe; Jesús, per perdre de vista els escortes, es va saltar un parell de semàfors en vermell, pel que els guardes de seguretat de la infanta van haver de cridar a Cristina perquè advertís a Jesús que no tornés a fer-ho".