Mentre la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin comencen el compte enrere fins a l’entrada a presó del basc, la que fos la seva llar durant uns quants anys ha passat a tenir un nou propietari. El famós palauet de Pedralbes té nou inquilí, un magnat àrab conegut del rei Joan Carles I.

L’emèrit va fer tot el possible perquè ningú comprés la casa de la seva filla, però sembla que l’unifamiliar de 622 m² ha captivat un important hoteler. Es tracta de Laith Pharaon, nascut a Londres i d’origen àrab, un empresari amb diverses societats mercantils i un important actiu que està al capdavant d’un grup empresarial dedicat al sector turístic.

Resulta que el seu pare és un polèmic magnat que va competir amb Joan Carles I, intentant aconseguir ambdós intervenir en els grans contractes amb el govern saudita. Però de la rivalitat haurien passat a la concòrdia, movent-se en els mateixos ambients, segons explica Vanitatis.

rei Joan Carles aràbia  GTRES

GTRES

Però tornem a la compra del palauet. No se sap quant li haurà costat l’immoble, però cal recordar que el jutge del cas Nóos va embargar la meitat de la propietat. Des de llavors la casa ha canviat radicalment, fent unes obres que encara no han acabat i que haurien derruït tot l’interior de l’immoble. 

La setmana passada va sortir a la llum l’adreça de l’apartament en el qual viuria la infanta quan ve a Barcelona. Un luxós edifici a l’avinguda Pedralbes amb pisos entre 50 i 70 m² pel qual pagaria 1.500 € al mes. El pis té absolutament de tot. Piscina, jardí, gimnàs, pàrquing, vigilància 24 hores... I tot amb un restaurant d’una aplaudida qualitat gastronòmica i un forn d’allò més pijo

infanta cristina africa  polana serena hotel

Polana Serena Hotel

Es decidirà a comprar aquest apartament ara que el palauet ja no està disponible? Ha estat casualitat que sigui un conegut -i abans enemic- de Joan Carles I qui ara sigui propietari del palauet de Pedralbes? Sigui com sigui, Urdangarin té el cap a la futura sentència del Tribunal Suprem, que té a les seves mans la llibertat. Només resten unes setmanes per la resolució final, acabarà aquest malson o l'empresonament no farà més que empitjorar tot plegat?