Divendres a la tarda, la infanta Cristina va recollir Iñaki Urdangarin a la residència per adults amb discapacitat de Pozuelo de Alarcón on fa el voluntariat. Després van conduir 700 quilòmetres direcció a Barcelona. Segons el portal Vanitatis, el matrimoni es quedarà molt a prop de la capital catalana fins el proper dijous. A la comarca del Maresme, concretament. El motiu, visitar el seu fill Pablo mentre el pare es troba de permís fora de la presó.

iñaki urdangarin cotxe GTRES

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin serien aquests dies al Maresme | GTRES

Germana i cunyat de Felip VI serien a tocar de Mataró, a la casa d’uns amics que viuen en algun dels poblets de la zona. És un viatge secret i la parella vol passar inadvertida, és per això que han fet aquesta tria en comptes de quedar-se a Barcelona. De fet ja hi van ser durant l’estiu, quan van circular alguns rumors sobre la possibilitat que compressin una casa a la comarca. L’advocat d’Urdangarin, Mario Pascual Vives, va negar-ho als micròfons de RAC1. Tampoc volien passar la setmana a Vitòria, perquè la premsa sap on trobar-lo cada vegada que Iñaki surt del centre penitenciari de Brieva.

cristina i urdangarin GTRES

Els Urdangarin es troben de viatge secret prop de Mataró i han triat no ser a Barcelona per passar més inadvertits | GTRES

A finals d’agost, els exducs de Palma també van ser al Maresme. Curiós, o potser no tant, que s’instal·lin tan a prop de Mataró. I és que en els anys de més activitat, l’Institut Nóos va treballar per a l’ajuntament de la ciutat. A més, a la comarca hi tenen amics com Marta Mas, regatista i decoradora, i altres coneguts amb propietats escampades per la zona.

pablo urdangarin banquillo GTRES

Pablo Urdangarin segueix les passes del pare i vol ser jugador d'handbol | GTRES

Amb ells hi hauria aquests dies Pablo Urdangarin, que segueix les passes d’Iñaki i vol ser jugador d’handbol. Tot i que de moment no té equip (va intentar fitxar per l’Esplugues però al final no va ser així). La mateixa publicació no s’aventura a confirmar que estigui dormint també al Maresme, però revela que durant el cap de setmana no se l’ha vist en cap moment sortir del pis on viu al barri de Pedralbes de Barcelona. Així que tot fa pensar que és amb els pares.