Cristina ja està farta. La infanta ha dit Hasta aquí. La germana de Felip fa temps que té la mosca rera l'orella i ja està tipa del comportament barrut del seu ex marit. Sí, d'acord, ja han partit peres de manera oficial, ja estan divorciats i només tenen en comú un passat com a parella i un present i un futur compartint quatre fills en comú, però això no treu que Cristina estigui farta de veure el que està veient els darrers temps per part del seu ex marit. 

L'ex duc de Palma continua dient amb la boca gran que està molt trista, que no té feina, que quin drama de vida sense sentir-se algú de profit en qualsevol empresa, sense treballar. No només per salut mental sinó també per qüestions purament econòmiques. Si no entren diners a casa no pot mantenir el seu nivell de vida... Però aquest sopar de duro ja no se'l menja ningú. Si més no, ja no se'l menja més la seva ex, la infanta Cristina.

Iñaki Urdangarin y la infanta Cristina
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina

La gota que ha fet vessar el vas ha estat veure aquesta mena de Iñaki Urdangarin Tour, al costat de la seva parella Ainhoa Armentia, anant amunt i avall i sense estar-se de res. Primer, anant a Cambodja, en teoria, sota l'excusa d'anar a visitar la filla petita, Irene Urdangarin. Resort de luxe, i una pastarrufa de viatge. Després, unes vacances per descansar de les vacances. On? A Londres. I per acabar-ho d'adobar, la cirereta, tot l'assumpte sobre el cotxe de luxe valorat en 70.000 euros cedit per part de la infanta a Urdangarin com a part de l'acord de divorci al qual van arribar a finals de l'any passat. Un Volvo registrat per la infanta, matriculat el passat mes de març i que estaria domiciliat al palau de la Zarzuela. Tant anar plorant per les cantonades sobre feina, diners, etc, quan no para d'agafar avions, ha fet que l'entorn de la Borbó, segons Monarquía Confidencial, hagi esclatat.

Infanta Cristina GTRES
Infanta Cristina GTRES

Segons l'esmentat mitjà, l'entorn de la infanta ha esclatat: “A ver cuánto le dura este nivel de vida. No tiene trabajo y quiere vivir por encima de sus posibilidades... Que lo disfrute mientras pueda”. Una frase sagnant, fulminant, duríssima. Perquè no només hi ha el tema del cotxe, expliquen que Urdangarin també té una moto de trail valorada en 5.500 euros, "algo que, cuando menos, ha llamado la atención y ha generado polémica, habida cuenta de que Iñaki sigue sin tener trabajo. La situación pondría de manifiesto las condiciones ventajosas de las que disfruta tras la firma de su divorcio de la hija de don Juan Carlos". I atenció perquè l'esmentat entorn de la infanta parla sense embuts de com veuen el seu ex... i com d'equivocat està: Urdangarín cree haber ganado la batalla. Sin embargo, en ese entorno sugieren que el ex duque de Palma está equivocado: porque no se trata de batallas, ya que tienen hijos en común y en algún momento pueden ver dañada su imagen".

Cristina e Iñaki Urdangarin
Cristina i Iñaki Urdangarin

Cristina, farta, a jutjar pel que deixa caure l'entorn de la infanta, que no és una altra cosa que el que ella vol deixar caure. Té als seus de la seva banda, tothom li va posar fa temps la creu a Urdangarin. Però, i la seva germana, la infanta Elena, sempre al costat d'ella? De moment guarda silenci. Quién calla, otorga. Dimecres, a la plaça de toros de Las Ventas, en una corrida per les festes de San Isidro a Madrid, i "muy seria, esquivó las preguntas".

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!