Cristina de Borbón ha intentat protegir sempre els seus fills. Mai no s'ha parlat malament de cap d'ells, però bàsicament perquè la infanta ho ha evitat. Han viscut tota la seva adolescència fora d'Espanya pel cas Nóos, primer a Washington i després a Ginebra, fins que van complir la majoria d'edat i cada un va seguir el seu camí. Pablo, Juan i Miguel s'han mantingut allunyats del focus mediàtic, encara que el jugador d'handbol ha exercit de portaveu de la família en aquests últims anys amb el divorci dels seus pares. S'ha conegut que el rendiment dels seus fills és nul. Han fet creure que són magnífics estudiants i aquesta no és la realitat. Juan Urdangarin va obtenir males notes, i per això va fer un voluntariat, com Irene. Miguel, després d'estudiar Biologia marina, sembla que no vol treballar, també s'ha permès un any sabàtic.

Infanta Cristina Europa Press
Infanta Cristina Europa Press

Però ara mateix el focus mediàtic està posat en Irene Urdangarin, que és qui s'ha rebel·lat contra totes les normes de la seva mare. La infanta Cristina està molt enfadada amb la jove. Ella pensava que la benjamina de la família l'acompanyaria durant quatre anys més a Suïssa. La seva idea principal era estudiar Administració i Direcció Hotelera a la prestigiosa universitat de Lausana, però no va superar les proves d'accés. Gràcies a testimonis directes de la seva escola, hem conegut que el seu rendiment durant la seva etapa en batxillerat internacional era molt dolent. Treia molt males notes i va estar al tall de la repetició de curs. El seu entorn adjudica aquests problemes a la separació dels seus pares.

La infanta Cristina perd el control d'Irene Urdangarin

Als seus 18 anys, Irene Urdangarin està enamorada i fins al final de l'estiu viurà a Madrid. Concretament a Zarzuela. Ha acabat el seu voluntariat i ara per ara no té res més que fer. Fonts properes asseguren que s'ha apuntat a la universitat aquest nou curs, però ho ha fet al Regne Unit seguint els passos de Juan i Miguel.

Irene Urdangarin xicot|nuvi
Irene Urdangarin xicot

A Madrid, Irene està fent molts plans amb Juan Urquijo, però també amb Victoria Federica. Surt pràcticament tots els dies, parla amb la premsa i arriba molt tard a palau. La infanta Cristina no pot deixar-la sola. La setmana passada va coincidir amb Felip VI i va parlar personalment amb ell sobre la seva filla. Li va agrair que acceptés quedar-se en Zarzuela, però també li ha demanat de quedar-se ella durant els mesos d'estiu. Així estarà controlada.

També ha parlat amb Juan Carlos perquè mogui els seus fils i aconsegueixi apartar-la de la premsa. Vol protegir-la, que no aparegui res que pugui comprometre-la ni fer malbé la seva imatge, com ha succeït amb Victoria Federica i Froilán. Ella no vol que els seus fills siguin com els de la infanta Elena. L'emèrit té molt contactes i podria evitar que els paparazzis s'hi centrin i li dediquin portades com l'última on feia un tomb amb Juan Urquijo.